Na kiedy masz termin? Kiedy ciotki mają szampana otwierać?O tak, można w nieskończoność oglądać ja już zaczynam mieć syndrom wicia gniazda i zaczynam sprzątać i robić wolne miejsca w szafkach w kuchni i łazience na rzeczy Młodej.
reklama
Oj to jeszcze daleko, oficjalnie 15/08 ale cc mam mieć po skończonym 37 tygodniu czyli jakoś po 25.07. Na razie mam kosmiczną neuralgię międzyżebrową od kaszlu; paracetamol nie działa a ja się ledwo ruszam. Już wiem ze ktoś kto powiedział ze ciąża to nie choroba był facetem…Na kiedy masz termin? Kiedy ciotki mają szampana otwierać?
Mam już wszystko kupione, kosmetyki to chyba nawet podwójnie młoda już dawno zajęła więcej miejsca niż ja a jeszcze nawet nie przyszła na ten świat. Strach pomyśleć co będzie potem…
A imię wybrałaś już?Oj to jeszcze daleko, oficjalnie 15/08 ale cc mam mieć po skończonym 37 tygodniu czyli jakoś po 25.07. Na razie mam kosmiczną neuralgię międzyżebrową od kaszlu; paracetamol nie działa a ja się ledwo ruszam. Już wiem ze ktoś kto powiedział ze ciąża to nie choroba był facetem…
Mam już wszystko kupione, kosmetyki to chyba nawet podwójnie młoda już dawno zajęła więcej miejsca niż ja a jeszcze nawet nie przyszła na ten świat. Strach pomyśleć co będzie potem…
AnnaA imię wybrałaś już?
Oj to jeszcze daleko, oficjalnie 15/08 ale cc mam mieć po skończonym 37 tygodniu czyli jakoś po 25.07. Na razie mam kosmiczną neuralgię międzyżebrową od kaszlu; paracetamol nie działa a ja się ledwo ruszam. Już wiem ze ktoś kto powiedział ze ciąża to nie choroba był facetem…
Eeeeej, to już z górki! Matko i córko - kiedy to zleciało?
Nawet nie wiesz jak bardzo się się cieszę, że wszystko idzie w dobrą stronę.
Dobrze , że tu trafiłam. Dziewczyny jak długo czeka się na odpowiednią dawczynie? Ile czasu Wam zabrała cała procedura?
Dzieki ogromne za wsparcie, ja to jestem ciagle przerażona że idzie i ze po tylu porażkach jest szansa. Podświadomie chyba czekam na jakąś bombę… ale już bliżej niż dalej a młoda ma ponad kilogram wiec jest nadzieja na szczęśliwe zakończenieEeeeej, to już z górki! Matko i córko - kiedy to zleciało?
Nawet nie wiesz jak bardzo się się cieszę, że wszystko idzie w dobrą stronę.
To zależy od wielu czynników w Czechach gdzie miałam program z gwarancją 4 zarodków to w zasadzie propozycja dawczyni była niemal od ręki. Tylko synchronizacja cykli i gotowe. W Polsce miałam adopcje zarodka i tez niemal na już, ale nie zależało mi na jakiś szczególnych cechach, tylko żeby był przebadany genetycznie.Dobrze , że tu trafiłam. Dziewczyny jak długo czeka się na odpowiednią dawczynie? Ile czasu Wam zabrała cała procedura?
hej, to wazystko chyba zalezy przypadku. U mnie dobor w Invicta Gdans byl niemalze natychmiastowy, po 2 dniach juz mialam propozycje 2. Ale ja mam bardzo pospolite cechy z moim partnerem, wiec z doborem fenotypowym nie bylo problemu.Dobrze , że tu trafiłam. Dziewczyny jak długo czeka się na odpowiednią dawczynie? Ile czasu Wam zabrała cała procedura?
reklama
sula
Początkująca w BB
Nie rozważałaś Czech, ja akurat mialam klasyczne in vitro, ale wiem, że z komórką dawczyni tez robią, mają wiekszą bazę dawczyń, więc się nie czeka tak długo jak w Polsce. Tu możesz więcej info poczytać jak cała procedura wygląda https://www.repromeda.pl/swiadczone-uslugi/dawstwo-i-bankowanie-komorek-rozrodczych/