reklama
Ha Ha! dzis o Tobie myślalam wlasnie jak znosisz to. Telepatia ciężarnych Wwntylatorek jakis?Te upały mnie wykończą …
Mam w domu na pietrze klimę ale trochę boję się przesadzićHa Ha! dzis o Tobie myślalam wlasnie jak znosisz to. Telepatia ciężarnych Wwntylatorek jakis?
Jutro mam usg 3 trymestru! Ale to zleciało. A Ty jak znosisz? Kiedy kontrola?
hej, no to mamy razem usg ! Ja dzis tez, tylko, ze to chyba juz po l trym, bo 13 tydz. wg moich obliczen. Czas leci jak szalonyMam w domu na pietrze klimę ale trochę boję się przesadzić
Jutro mam usg 3 trymestru! Ale to zleciało. A Ty jak znosisz? Kiedy kontrola?
No to wraz z Anią rosnie kolega ( poki co bezimienny, nie mam zadnego pomyslu, bo nastawienie intuicyjne bylo na dziewczynę).hej, no to mamy razem usg ! Ja dzis tez, tylko, ze to chyba juz po l trym, bo 13 tydz. wg moich obliczen. Czas leci jak szalony
A u Ciebie jaki termin porodu?
U mnie na tym etapie tez miał być chłopak u nas nic jeszcze nie wiemy, pogarsza mi się przepływ w tętnicy pepowinowej, za tydzień kontrola i co tydzień mam robić ktg. Mała wazy 1548g i rośnie ok ale te przepływy poprzednio były w górnej granicy a teraz opór zbyt wysoki. Za 8 dni kontrola. Dr mówi byle dociągnąć do 34tyg a na bank nie więcej niż 37…No to wraz z Anią rosnie kolega ( poki co bezimienny, nie mam zadnego pomyslu, bo nastawienie intuicyjne bylo na dziewczynę).
A u Ciebie jaki termin porodu?
U mnie na tym etapie tez miał być chłopak u nas nic jeszcze nie wiemy, pogarsza mi się przepływ w tętnicy pepowinowej, za tydzień kontrola i co tydzień mam robić ktg. Mała wazy 1548g i rośnie ok ale te przepływy poprzednio były w górnej granicy a teraz opór zbyt wysoki. Za 8 dni kontrola. Dr mówi byle dociągnąć do 34tyg a na bank nie więcej niż 37…
Jestem z Tobą myślami!
Kurcze, jak ten czas leci... jak oszalały. Pamiętam jak miałaś transfer, a tu już torba do szpitala spakowana.
No właśnie ciagle nie jest spakowana nie wiem ile czego zabrać żeby miało to sensJestem z Tobą myślami!
Kurcze, jak ten czas leci... jak oszalały. Pamiętam jak miałaś transfer, a tu już torba do szpitala spakowana.
(Wklejam tutaj mój poprzedni wątek bo ten co napisałam oddzielnie chyba jest niewidoczny albo coś pogrzebała w ustawieniach )
Cześć Wam kochane
Czy są tutaj jakieś dziewczyny z kliniki Medart w Poznaniu? Zastanawiam się nad zmianą i chodzi mi po głowie właśnie ta klinika. Podzielcie się proszę opiniami
Cześć Wam kochane
Czy są tutaj jakieś dziewczyny z kliniki Medart w Poznaniu? Zastanawiam się nad zmianą i chodzi mi po głowie właśnie ta klinika. Podzielcie się proszę opiniami
reklama
Tak, ja tak byłam. Co chciałabyś wiedzieć?(Wklejam tutaj mój poprzedni wątek bo ten co napisałam oddzielnie chyba jest niewidoczny albo coś pogrzebała w ustawieniach )
Cześć Wam kochane