Immunoglobulina ludzka (czyli Ivig) występuje pod różnymi nazwami, np. Flebogamma, Bioven, Privigen, HyQvia, Intratect, Kiovig.A jak się nazywa preparat? Masakra ile to in vitro kosztuje jeśli się chce wykorzystać wszystko co może zwiększyć szanse.
reklama
Ada, PGT jakieś miałaś robione? Ty miałaś tę gwarancję w Invimedzie? Ktoś ma jakieś dane statystyczne jaka jest przeżywalność 3 dniowych zarodków z 6 blastomerami, I lub II klasy do stadium blastocysty? Boję się że z kolejnego rozdania znowu nic się nie uda wysłać do badań...Zarodki przebadane.Jesli mozesz to podpowiedz jakie badania wykonać aby sprawdzić czy są wskazania do immunoglobin.Raz implantacja byla na krótko.
Statystycznie 30-40% przeżywa od dnia 3 do blastki. Oczywiście zależnie od wieku matki co ma przełożenie na ryzyko wad zarodka.Ada, PGT jakieś miałaś robione? Ty miałaś tę gwarancję w Invimedzie? Ktoś ma jakieś dane statystyczne jaka jest przeżywalność 3 dniowych zarodków z 6 blastomerami, I lub II klasy do stadium blastocysty? Boję się że z kolejnego rozdania znowu nic się nie uda wysłać do badań...
JaAda, PGT jakieś miałaś robione? Ty miałaś tę gwarancję w Invimedzie? Ktoś ma jakieś dane statystyczne jaka jest przeżywalność 3 dniowych zarodków z 6 blastomerami, I lub II klasy do stadium blastocysty? Boję się że z kolejnego rozdania znowu nic się nie uda wysłać do badań...
Ja robilam badanie PGS-NGS w Invicta.Tak w Invimedzie była gwarancja 3dniowych .Ja przenioslam sie do Invicta bo chcialam podejsc na świezych komorkach,w ciazy narazie nie jestem ale uzyskalismy duzo zdrowych zarodkow.W Invimed komorki mrozone nie polubiły sie z nasieniem męża ,efekt był bardzo slabyAda, PGT jakieś miałaś robione? Ty miałaś tę gwarancję w Invimedzie? Ktoś ma jakieś dane statystyczne jaka jest przeżywalność 3 dniowych zarodków z 6 blastomerami, I lub II klasy do stadium blastocysty? Boję się że z kolejnego rozdania znowu nic się nie uda wysłać do badań...
Super! ladna waga!Melduję się po kontrolnej wizycie, waga 1.09kg; nadal kobieta. Buzi pokazać nie chciała, drugi koniec za to nad wyraz chętnie wiec płeć raczej pewna
To ja tez sie zamelduje- kontrolne usg - wszystko Ok! 4,5 cm czlowieczka z nózkami. i zaczynam schodzić ze stwryduuuuuu!
Nooo to już kawał człowieczka! Który to tydzień?Super! ladna waga!
To ja tez sie zamelduje- kontrolne usg - wszystko Ok! 4,5 cm czlowieczka z nózkami. i zaczynam schodzić ze stwryduuuuuu!
Z pomiaru 11+1 , a wg kalendarza 10+6. Nagralam chwilke tego usg- maluch machał/ła i tak oglądam juz setny raz i się nie nudzi hahahaNooo to już kawał człowieczka! Który to tydzień?
O tak, można w nieskończoność oglądać ja już zaczynam mieć syndrom wicia gniazda i zaczynam sprzątać i robić wolne miejsca w szafkach w kuchni i łazience na rzeczy Młodej.Z pomiaru 11+1 , a wg kalendarza 10+6. Nagralam chwilke tego usg- maluch machał/ła i tak oglądam juz setny raz i się nie nudzi hahaha
reklama
A proporcje zachowane? czy juz Mała wygrala i ma więcej miejsca niz Ty?:-)O tak, można w nieskończoność oglądać ja już zaczynam mieć syndrom wicia gniazda i zaczynam sprzątać i robić wolne miejsca w szafkach w kuchni i łazience na rzeczy Młodej.