Biore cały czas Clexane 0.4 i będę do 6 tyg po porodzie. Cukrzyca w OGTT nie wyszła ale na czczo mam trochę za wysoko terazMolapela, a czy przyjmujesz heparynę? I jak z cukrzycą ciążową? Masz czy na razie jest ok?
reklama
hej ! neoparin nadal w uzyciu i inne tabsy. Marze by zejsc z encortonu i zastrzykow. Czy to mozliwe z trombofilią?Dziewczyny a co u Was, jak postępy??
Jak sie czujesz? infekcja minrla? baby girl kopie?
Ja brałam steryd do końca 12 tyg a clexane nadal… infekcja tylko już się tli, kaszel spowodował silne nadwyrężenie mięśnia przy kręgosłupie i ledwo się ruszam mała słabo ruchliwa bo łożysko mam z przodu wiec mniej ją odczuwam. Ale się kręci rano i wieczorem. Zrobiłam znów badania w tym indeks sflt/PLGF i na razie jest odpukać ok. Ale już bym chciała być po, bo jednak ciąża lekka nie jest.hej ! neoparin nadal w uzyciu i inne tabsy. Marze by zejsc z encortonu i zastrzykow. Czy to mozliwe z trombofilią?
Jak sie czujesz? infekcja minrla? baby girl kopie?
A jakie masz objawy negatywne?Ja brałam steryd do końca 12 tyg a clexane nadal… infekcja tylko już się tli, kaszel spowodował silne nadwyrężenie mięśnia przy kręgosłupie i ledwo się ruszam mała słabo ruchliwa bo łożysko mam z przodu wiec mniej ją odczuwam. Ale się kręci rano i wieczorem. Zrobiłam znów badania w tym indeks sflt/PLGF i na razie jest odpukać ok. Ale już bym chciała być po, bo jednak ciąża lekka nie jest.
Jeszcze trochę tych upragnionych męczarni. Pomysl jak daleko zaszlas! Girl power !Ja brałam steryd do końca 12 tyg a clexane nadal… infekcja tylko już się tli, kaszel spowodował silne nadwyrężenie mięśnia przy kręgosłupie i ledwo się ruszam mała słabo ruchliwa bo łożysko mam z przodu wiec mniej ją odczuwam. Ale się kręci rano i wieczorem. Zrobiłam znów badania w tym indeks sflt/PLGF i na razie jest odpukać ok. Ale już bym chciała być po, bo jednak ciąża lekka nie jest.
Dziewczyny a co u Was, jak postępy??
Mamy dane dane nowej dawczyni i wyznaczoną datę jej punkcji już w czerwcu. Mam trochę wyrzuty, że zostawiam 3 zarodki w PL (nieprzebadane) i rozpoczynam nową procedurę (z badaniami PGT-A). No, ale przy koszcie immunoglobulin, które muszę przyjąć (7500zł za jeden wlew) muszę mieć pewność, że zarodek jest zdrowy.
Koszty ogromne…Mamy dane dane nowej dawczyni i wyznaczoną datę jej punkcji już w czerwcu. Mam trochę wyrzuty, że zostawiam 3 zarodki w PL (nieprzebadane) i rozpoczynam nową procedurę (z badaniami PGT-A). No, ale przy koszcie immunoglobulin, które muszę przyjąć (7500zł za jeden wlew) muszę mieć pewność, że zarodek jest zdrowy.
Tak. A dodatkowo w razie powodzenia mam zalecenie w sumie 3 takich wlewów...Koszty ogromne…
Jak tak dalej pójdzie to chyba zacznę zajmować się w wolnej chwili podrabianiem banknotów 100-złotowych.
reklama
A jak się nazywa preparat? Masakra ile to in vitro kosztuje jeśli się chce wykorzystać wszystko co może zwiększyć szanse.Tak. A dodatkowo w razie powodzenia mam zalecenie w sumie 3 takich wlewów...
Jak tak dalej pójdzie to chyba zacznę zajmować się w wolnej chwili podrabianiem banknotów 100-złotowych.