Dziewczyny! Niestety po zmniejszeniu dawek hormonów dostałam plamienia
byłam już na usg sprawdzić czy wszystko ok i z dzieciatkiem wszystko super ale to było dla mnie za wcześnie ze zmniejszeniem dawek... tylko niepotrzebny stres i tyle 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny! Niestety po zmniejszeniu dawek hormonów dostałam plamieniabyłam już na usg sprawdzić czy wszystko ok i z dzieciatkiem wszystko super ale to było dla mnie za wcześnie ze zmniejszeniem dawek... tylko niepotrzebny stres i tyle
![]()
@MamaAniola kiedy masz wizytę?Dobrze, że z Maleństwem jest wszystko dobrze. Biedula najadłaś się na pewno dużo strachu![]()
Kaja to już! A na kiedy masz termin? Masz wskazania do wcześniejszego rozwiązania? Ja też mam wizytę 20.11@MamaAniola kiedy masz wizytę?
Ja byłam dzisiaj, młody waży 2500 gram.
20 listopada mam ostatnią wizytę i ktg
I decyzja kiedy szpital
To kiedy miałaś wizytę?Kaja to już! A na kiedy masz termin? Masz wskazania do wcześniejszego rozwiązania? Ja też mam wizytę 20.11ostatnio byłam z @Martuska a teraz z Toba!
Tydzień temu byłam z MartuskaTo kiedy miałaś wizytę?
Wskazaniem może być moje podwyższone ciśnienie, biorę leki dwa razy dziennie a od jutra mam brać trzy razy bo mam znowu wyższe (128/74do 130/76)
A termin mam na 6-8 grudnia
Woow! Kawał chłopaka! Jest co dźwigać@MamaAniola kiedy masz wizytę?
Ja byłam dzisiaj, młody waży 2500 gram.
20 listopada mam ostatnią wizytę i ktg
I decyzja kiedy szpital
Tydzień temu byłam z MartuskaDzisiaj to tak awaryjnie przy plamieniu.
A to rzeczywiście mogą Cie wziąć już pod koniec listopada! Ile masz lat?
Przepraszam że się wtracę ale zaciekawiło mnie czemu przyjmujesz leki na nadciśnienie przy takim ciśnieniu ?To kiedy miałaś wizytę?
Wskazaniem może być moje podwyższone ciśnienie, biorę leki dwa razy dziennie a od jutra mam brać trzy razy bo mam znowu wyższe (128/74do 130/76)
A termin mam na 6-8 grudnia
To jest ciśnienie przy dawce leków 2x1Przepraszam że się wtracę ale zaciekawiło mnie czemu przyjmujesz leki na nadciśnienie przy takim ciśnieniu ?