Dziewczyny! Niestety po zmniejszeniu dawek hormonów dostałam plamienia byłam już na usg sprawdzić czy wszystko ok i z dzieciatkiem wszystko super ale to było dla mnie za wcześnie ze zmniejszeniem dawek... tylko niepotrzebny stres i tyle
reklama
Jennn
Fanka BB :)
Dziewczyny! Niestety po zmniejszeniu dawek hormonów dostałam plamienia byłam już na usg sprawdzić czy wszystko ok i z dzieciatkiem wszystko super ale to było dla mnie za wcześnie ze zmniejszeniem dawek... tylko niepotrzebny stres i tyle
Dobrze, że z Maleństwem jest wszystko dobrze. Biedula najadłaś się na pewno dużo strachu
@MamaAniola kiedy masz wizytę?Dobrze, że z Maleństwem jest wszystko dobrze. Biedula najadłaś się na pewno dużo strachu
Ja byłam dzisiaj, młody waży 2500 gram.
20 listopada mam ostatnią wizytę i ktg
I decyzja kiedy szpital
Kaja to już! A na kiedy masz termin? Masz wskazania do wcześniejszego rozwiązania? Ja też mam wizytę 20.11 ostatnio byłam z @Martuska a teraz z Toba!@MamaAniola kiedy masz wizytę?
I decyzja kiedy szpital
To kiedy miałaś wizytę?Kaja to już! A na kiedy masz termin? Masz wskazania do wcześniejszego rozwiązania? Ja też mam wizytę 20.11 ostatnio byłam z @Martuska a teraz z Toba!
Wskazaniem może być moje podwyższone ciśnienie, biorę leki dwa razy dziennie a od jutra mam brać trzy razy bo mam znowu wyższe (128/74do 130/76)
A termin mam na 6-8 grudnia
Tydzień temu byłam z Martuska Dzisiaj to tak awaryjnie przy plamieniu.To kiedy miałaś wizytę?
Wskazaniem może być moje podwyższone ciśnienie, biorę leki dwa razy dziennie a od jutra mam brać trzy razy bo mam znowu wyższe (128/74do 130/76)
A to rzeczywiście mogą Cie wziąć już pod koniec listopada! Ile masz lat?
MamaAniola
Woow! Kawał chłopaka! Jest co dźwigać@MamaAniola kiedy masz wizytę?
I decyzja kiedy szpital
Ja mam wizytę dopiero 18ego. Jakby dopiero dociera do mnie, że zbliża się termin porodu. Strach paraliżuje
Decyzja kiedy szpital? Szykuje się cesarka albo indukcja porodu?
Tydzień temu byłam z Martuska Dzisiaj to tak awaryjnie przy plamieniu.
A to rzeczywiście mogą Cie wziąć już pod koniec listopada! Ile masz lat?
Jak Ty się czujesz?
Ja mam 40 skończone w maju.
Ostatnia edycja:
Cywil87
Przepraszam że się wtracę ale zaciekawiło mnie czemu przyjmujesz leki na nadciśnienie przy takim ciśnieniu ?To kiedy miałaś wizytę?
reklama
To jest ciśnienie przy dawce leków 2x1Przepraszam że się wtracę ale zaciekawiło mnie czemu przyjmujesz leki na nadciśnienie przy takim ciśnieniu ?
Przed miałam to górne po 135 do 148 jak mi położne w klinice mierzyły przed wizytą. I lekarz dał leki i kazał mierzyć ciśnienie 4 razy dziennie, bał się stanu przedrzucawkowego.