reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

Dziewczyny! Niestety po zmniejszeniu dawek hormonów dostałam plamienia 😞 byłam już na usg sprawdzić czy wszystko ok i z dzieciatkiem wszystko super ale to było dla mnie za wcześnie ze zmniejszeniem dawek... tylko niepotrzebny stres i tyle 🤔

reklama
Dziewczyny! Niestety po zmniejszeniu dawek hormonów dostałam plamienia 😞 byłam już na usg sprawdzić czy wszystko ok i z dzieciatkiem wszystko super ale to było dla mnie za wcześnie ze zmniejszeniem dawek... tylko niepotrzebny stres i tyle 🤔

Dobrze, że z Maleństwem jest wszystko dobrze. Biedula najadłaś się na pewno dużo strachu🙄

Kaja to już! A na kiedy masz termin? Masz wskazania do wcześniejszego rozwiązania? Ja też mam wizytę 20.11 😀 ostatnio byłam z @Martuska a teraz z Toba!
To kiedy miałaś wizytę?
Wskazaniem może być moje podwyższone ciśnienie, biorę leki dwa razy dziennie a od jutra mam brać trzy razy bo mam znowu wyższe (128/74do 130/76)
A termin mam na 6-8 grudnia

To kiedy miałaś wizytę?
Wskazaniem może być moje podwyższone ciśnienie, biorę leki dwa razy dziennie a od jutra mam brać trzy razy bo mam znowu wyższe (128/74do 130/76)
Tydzień temu byłam z Martuska 😀 Dzisiaj to tak awaryjnie przy plamieniu.
A to rzeczywiście mogą Cie wziąć już pod koniec listopada! Ile masz lat?

@MamaAniola kiedy masz wizytę?
Ja byłam dzisiaj, młody waży 2500 gram.
20 listopada mam ostatnią wizytę i ktg
I decyzja kiedy szpital
Woow! Kawał chłopaka! Jest co dźwigać 😀

Ja mam wizytę dopiero 18ego. Jakby dopiero dociera do mnie, że zbliża się termin porodu. Strach paraliżuje 😒

Decyzja kiedy szpital? Szykuje się cesarka albo indukcja porodu?

To kiedy miałaś wizytę?
Przepraszam że się wtracę ale zaciekawiło mnie czemu przyjmujesz leki na nadciśnienie przy takim ciśnieniu ?

reklama
Przepraszam że się wtracę ale zaciekawiło mnie czemu przyjmujesz leki na nadciśnienie przy takim ciśnieniu ?
To jest ciśnienie przy dawce leków 2x1
Przed miałam to górne po 135 do 148 jak mi położne w klinice mierzyły przed wizytą. I lekarz dał leki i kazał mierzyć ciśnienie 4 razy dziennie, bał się stanu przedrzucawkowego.

Do góry