reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024

reklama
2 kreski ;-) Ale coraz bledsze. Po 4 dniach od transferu druga zniknęła zupełnie. A później miałam plamienie implantacyjne. Więc wiedziałam, że następne testy już będą wiarygodne.
Ale betę mogę zrobić 8dpt czy też wyjdzie fałszywy wynik po ovitrelle? Bo juz się pogubiłam 😊

Dziewczyny jak sobie radzicie z tym stresem ? Dla mnie to czekanie jest najgorsze. Gdy zaczynaliśmy przygotowywania tak się stresowałam ze okres spóźnił mi się prawie 2 tyg. Przed punkcja prawe nie spałam z nerwów po punkcji tak samo a teraz czytam wszystkie fora i praktycznie cały czas myślę o transferze.

Hej :) jestem tu nowa I mam pytanie w którym dniu cyklu miałyście transfer? W środę miałam robiona punkcję, transfer odroczony. Dziś dostalam okres. Od 3 do 7 dc mam brać lamette 2 razy dziennie. W 10 dc wizyta kontrolna. Czy zazywalyscie jeszcze jakieś leki?
W 21 dc miałam drugi transfer, na cyklu naturalnym stymulowanym. Po owulacji wszedł progesteron dopochwowy i duphaston. Ze względu na mutacje miałam też acard i heparynę

Dziewczyny jak sobie radzicie z tym stresem ? Dla mnie to czekanie jest najgorsze. Gdy zaczynaliśmy przygotowywania tak się stresowałam ze okres spóźnił mi się prawie 2 tyg. Przed punkcja prawe nie spałam z nerwów po punkcji tak samo a teraz czytam wszystkie fora i praktycznie cały czas myślę o transferze.
Zdecydowanie największy stres towarzyszył mi przez 5 dni po punkcji, gdy czekałam na informację o tym, czy mamy jakie zarodki do transferu/mrożenia. Chyba najbardziej pomogły mi przetrwać właśnie dyskusje na forum ;-) i chyba jednak chodzenie do pracy i bycie zajętą...

Ja najgorzej się stresuje teraz po transferze. Też czytam fora i mąż mnie juz wyzywa,że mam się uspokoić,że jak nie teraz to na pewno następnym razem się uda. Tylko ja chcialabym juz teraz,ale wiadomo to tak nie jest

reklama
Do góry