reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024

Ja plamien żadnych nie mialam,bo to nie regula😊
A w którym dniu po transferze mialas plamienia?
Dzisiaj i wczoraj jedynie odczuwam senność i jakby coś mi leżało po lewej stronie jajnika...
Zobaczymy w piątek skoro nie można wcześniej jak się brało ovitrelle
Dosyć późno, chyba w 6. dniu... może to po części już zwiastowało przyszłe niepowodzenie 🤷‍♀️

reklama
Hej :) jestem tu nowa i mam pytanie w którym dniu cyklu miałyście transfer? Punkcję miałam w środę. Transfer odroczony. Dziś dostalam okres a od 3dc do 7 dc mam brać lamette. W 11dc wizyta kontrolna. Czy Wy brałyście jakieś inne jeszcze leki ?

Czytam że jeśli brałam Ovitrelle to nie powinnam robić wcześniej wyniku jak w 10 dpt. Eh a już się nastawiłam że jutro pojde rano😊
Ovitrelle nie brałaś przecież w dniu transferu tylko przed owulacją. Po owulacji po pięciu dniach był transfer, więc szacuję, że skoro jesteś 7dpt to Ovi brałaś jakieś 13-14 temu. Ovi utrzymuje się w organizmie do 10 dni, więc wynik będzie już wiarygodny. Popraw mnie jeśli się mylę.

Hej :) jestem tu nowa I mam pytanie w którym dniu cyklu miałyście transfer? W środę miałam robiona punkcję, transfer odroczony. Dziś dostalam okres. Od 3 do 7 dc mam brać lamette 2 razy dziennie. W 10 dc wizyta kontrolna. Czy zazywalyscie jeszcze jakieś leki?

Dosyć późno, chyba w 6. dniu... może to po części już zwiastowało przyszłe niepowodzenie 🤷‍♀️
Nie to chyba nie ma znaczenia
Hej :) jestem tu nowa i mam pytanie w którym dniu cyklu miałyście transfer? Punkcję miałam w środę. Transfer odroczony. Dziś dostalam okres a od 3dc do 7 dc mam brać lamette. W 11dc wizyta kontrolna. Czy Wy brałyście jakieś inne jeszcze leki ?
Hej. A dlaczego masz odroczony transfer?
Ja w 20 dc. 😊

W 24dc. Miałam tylko plastry z estradiolem, a potem progesteron.

Hej :) jestem tu nowa I mam pytanie w którym dniu cyklu miałyście transfer? W środę miałam robiona punkcję, transfer odroczony. Dziś dostalam okres. Od 3 do 7 dc mam brać lamette 2 razy dziennie. W 10 dc wizyta kontrolna. Czy zazywalyscie jeszcze jakieś leki?
Ostatni transfer miałam w 20dc (brałam Rekovelle, później progesteron).

reklama
Do góry