reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

O kurcze to muszę się obserwować czy coś się nie będzie działo i w razie czego szybko reagować. Recepty sama sobie nie wypisze...
Dokładnie. Dlatego też trochę mnie dziwi że Twój lekarz nie zleca badania progesteronu i można powiedzieć że w ciemno odstawia leki. Ja badałam progesteron kilka razy. Ale może też miałam to zlecone dlatego że u mnie zawsze był problem z progesteronem. Ale z drugiej strony to jest lekarz i ma doświadczenie. Ale uważam że w naszej sytuacji to lepiej dmuchać na zimne. I lepiej więcej badań jak za mało.

reklama
Dokładnie. Dlatego też trochę mnie dziwi że Twój lekarz nie zleca badania progesteronu i można powiedzieć że w ciemno odstawia leki. Ja badałam progesteron kilka razy. Ale może też miałam to zlecone dlatego że u mnie zawsze był problem z progesteronem. Ale z drugiej strony to jest lekarz i ma doświadczenie. Ale uważam że w naszej sytuacji to lepiej dmuchać na zimne. I lepiej więcej badań jak za mało.
Ja też tak uważam. Po zmniejszeniu estrofemu i prolutexu nic się nie dzieje więc mam nadzieję że wie co robi. Z drugiej strony to ten lekarz jako pierwszy sprawił że w ciąży jestem. Wcześniej pomimo wyższych stężeń hormonów nie zaskoczyło. Nie przemęczam się i bardzo na siebie dmucham przy tym schodzeniu z leków. Może jeszcze któraś z Was się odezwie co też miała tak szybko odstawianie...

reklama
Do góry