reklama
@Martuska. Kciuki za Was! I czekamy na informacje!
To jest twój czas. Ciesz się z każdego dniaDziewczyny do mnie to też nie dociera! W moim ciele jest życie!!! Wzięłam zwolnienie bo naprawdę ciężko mi pracować.
Właśnie objadam się słodyczami aby maleństwo było ruchliwe haha. Może dowiemy się kto tam się ukrywa@Martuska. Kciuki za Was! I czekamy na informacje!
MamaAniola
Fanka BB :)
Właśnie w porzadeczku ! Reką bolała i to chyba tylko jednego dnia, poza tym nic.@MamaAniola jak się czujesz po szczepionce na grypę?
Spakowałam dzidziusia do szpitala, jeszcze walizka dla mnie, odgrzebanie kilku gadżetów dla malucha, Umycie okien i mogę jechać na porodówkę
Przyjemności I jak? Już po?Właśnie objadam się słodyczami aby maleństwo było ruchliwe haha. Może dowiemy się kto tam się ukrywa
Poczekaj, za wcześnie jeszcze na porodówkę dla CiebieWłaśnie w porzadeczku ! Reką bolała i to chyba tylko jednego dnia, poza tym nic.
Spakowałam dzidziusia do szpitala, jeszcze walizka dla mnie, odgrzebanie kilku gadżetów dla malucha, Umycie okien i mogę jechać na porodówkę
A co pakujesz dla dziecka?
I dla siebie?
Ostatnia edycja:
Tak, już po. Widoki, że ho hoPrzyjemności I jak? Już po?
Wszystko ok. Crl 6 cm
Ciężko stwierdzić płeć, ale lekarz raczej obstawia męska
Kawał dzieciątka! Na płeć jeszcze będzie czasTak, już po. Widoki, że ho ho
Wszystko ok. Crl 6 cm
Ciężko stwierdzić płeć, ale lekarz raczej obstawia męska
reklama
MamaAniola
Fanka BB :)
Co dla siebie to odpowiem Ci może w przyszłym tygodniu. Jeszcze nawet o tym nie myślałam.Poczekaj, za wcześnie jeszcze na porodówkę dla Ciebie
A co pakujesz dla dziecka?
I dla siebie?
Dla dziecka spakowałam to co przydalo mi się po poprzednich porodach: 1 paczka pampersów, 1 paczka chusteczek, 3 różki, pieluszki tetrowe i bawełniane (niemalo), kocyk, ubranka - pajacyki, body, spodenki, skarpetki, niedrapki (mimo, że nie lubie), cienkie czapeczki. Body jak miałam to pakowałam kopertowe, pajacyki i body - najlepiej z zakładkami na dłonie. Żeby odciążyć męża to spakowałam też już stroj dla maluszka na wyjście ze szpitala. Dodam tylko, że moje dzieciaczki rodziły się z długimi paznokciami (w szpitalu paznokci się nie obcina) I bardzo dużo ulewaly oczyszczajac się w ten sposób z wod plodowych, których się nalykaly jeszcze przed porodem - stąd duża ilość rozkow, ubranek i pieluch.