reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

reklama
Nie. Taką ze szkoły rodzenia
A w sumie to nie wiem jaką 😂 bo lekarz na ostatniej wizycie zapytał czy już umawiałam się z położną

Może mu chodziło o położną środowiskową, bo to tak właśnie 6tyg przed porodem albo nawet wcześniej trzeba już załatwiać.
Niektóre położne środowiskowe prowadzą szkoły rodzenia albo można się z nimi umówić przed porodem na spotkanie, ale to nie jest norma.

Może mu chodziło o położną środowiskową, bo to tak właśnie 6tyg przed porodem albo nawet wcześniej trzeba już załatwiać.
Niektóre położne środowiskowe prowadzą szkoły rodzenia albo można się z nimi umówić przed porodem na spotkanie, ale to nie jest norma.
Dzięki, zapytam u siebie w przychodni

A powiedzcie mi jeszcze czy umawiałyście się z położną przed porodem?
Ja chodziłam do szkoły rodzenia. Z położną umówiłam się dopiero po porodzie.
Chodziłam do szkoły rodzenia- wprawdzie to było 14 lat temu, ale myślę że przed pierwszym porodem warto. Przynajmniej nie byłam niczym zaskoczona - zdziwiona. Także polecam jeśli masz możliwość.
Ja również polecam szkołę rodzenia.

reklama
Cześć dziewczyny! Odkąd zaczął się 5tc zaczęły się mdlosci 😞 od pt ba zmianę śpię i czuję że mi niedobrze... Jeszcze wczoraj dostałam migreny i niestety musiałam ratować się pół tabl paracetamolu 😢 ledwo co pracuję. Trochę wcześnie żeby mówić coś w pracy a na zwolnienie chętnie bym poszła. Jeszcze mi się robi słabo 😞 chyba schudłam i jestem blada. Czy to normalne? Czy może coś mi jest? W sensie anemia czy co tam... wizyta w środę! Ps. Czy któraś z Was ma pakiet z polmedu? Robicie badania ciazowe z pakietu? Ewentualnie polecacie jakiegoś lekarza od nich?

Do góry