reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

Marta Ty się w tej ciąży dobrze czujesz co? Już teraz 2 trymest zaczynasz to już wogole super! Robiłaś pappe? Jak wyniki?
Czuję się dobrze, oby tak dalej 🙂 właśnie walczę o umowę na stałe przed odejściem na zwolnienie, więc działam na pełnych obrotach. W domu żywy dwulatek. Czas mija tak szybko 😊
Badanie prenatalne mam jutro a pappa za tydzień. Może poznamy płeć 😁

reklama
Czuję się dobrze, oby tak dalej 🙂 właśnie walczę o umowę na stałe przed odejściem na zwolnienie, więc działam na pełnych obrotach. W domu żywy dwulatek. Czas mija tak szybko 😊
Badanie prenatalne mam jutro a pappa za tydzień. Może poznamy płeć 😁
Trzymam kciuki za umowę no i za jutro 😀 daj znać po! Masz preferencje co do płci? Pewnie córeczkę tym razem?

Asia ja w pierwszej ciąży poszłam na zwolnienie jak jeszcze nie było serduszka także jak źle znosisz idź od razu na l4. W sumie to już i tak późno idziesz na to L4, powinnaś kilka lat temu. A teraz masz leżeć, pachnieć, czasem możesz zwymiotować😉 takie 9 m-cy relaksu przed rewolucją🙃🙂🙃 ależ jutro będzie piękny widok na USG, piękny dzień ♥️

reklama
Do góry