reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

reklama
@MamaAniola jak się czujesz po szczepionce ?
Ja miałam dwie na raz, w dwie ręce, całą noc nie spałam bo mnie boli ramię po tej na krztusiec.
Fajnie, masz temat z głowy 😀 szczepienie na krztusiec za mną, na grypę czeka mnie w pt. Jedyne co to doskwierał mi bol ręki, ale nie aż tak, żebym nie mogła zasnąć. Obawiam się szczepienie na grypę - mąż po takim szczepieniu był chory 🫣

Fajnie, masz temat z głowy 😀 szczepienie na krztusiec za mną, na grypę czeka mnie w pt. Jedyne co to doskwierał mi bol ręki, ale nie aż tak, żebym nie mogła zasnąć. Obawiam się szczepienie na grypę - mąż po takim szczepieniu był chory 🫣
Ja wczoraj byłam trochę osłabiona , ale nie wiem czy to po szczepionkach czy po nie przespanej nocy albo jedno i drugie się złożyło na to.

Ja wczoraj byłam trochę osłabiona , ale nie wiem czy to po szczepionkach czy po nie przespanej nocy albo jedno i drugie się złożyło na to.
Takie dni się zdarzają... zmęczenie po takich nockacpotrafi dać się we znaki ..
przynajmniej u mnie! Śpię po 4-5h - trochę przez ciągła potrzebę odwiedzania toalety, trochę przez 2 letniego nocnego wędrowca 🫣 przedwczoraj po kilku takich nocach -osłabienie, brak sił. Tylko niestety każda moja drzemka wiąże się z dużym kosztem. Jak wstałam po pół godzinie i zobaczyłam dom w ruinie - zabawki w częściach na podłodze, schody w ziemi rozsypanej z doniczek to pękłam i płakałam przez kolejna godzinę 🤣

Mam pytanko ....czy to normalne że mnie boli brzuch jak na okres?( 34tc dzisiaj w nocy pierwszy raz mnie tak mocniej i dłużej bolało)
Czy to może być przez to że młody był wczoraj w dzień bardziej ruchliwy niż wcześniej?

Mam pytanko ....czy to normalne że mnie boli brzuch jak na okres?( 34tc dzisiaj w nocy pierwszy raz mnie tak mocniej i dłużej bolało)
Czy to może być przez to że młody był wczoraj w dzień bardziej ruchliwy niż wcześniej?
Już teraz to mogą być nawet skórze przepowiadające ☺️ a być może macica odreagowywała kopniaki młodego.
poodpoczywaj a gdyby się powtarzały to warto wybrać się na ktg

A twardnieje brzuch jednocześnie? Jeśli tak to skurcze przepowiadające, mnie już męczą;)

reklama

Tak normalne też tak miałam. Jak powiedziałam o tym ginekologowi, to powiedział nawet bardzo dobrze😅

Do góry