Czuję się dobrze. Miałam problemy z tsh ale już jest lepiej.Martuska Ty już kończysz pierwszy trymestr?
Dopiero co transfer miałaś
Jak się czujesz?
reklama
Niech 30. 10 będzie wyjątkowym dniemRazem raźniej! nikt ze mną nie transferował ani nie testowsl to chociaż wizytę mamy razem! trzymam kciuki żeby było wszystko ok!
MamaAniola
Fanka BB :)
Fajnie, masz temat z głowy szczepienie na krztusiec za mną, na grypę czeka mnie w pt. Jedyne co to doskwierał mi bol ręki, ale nie aż tak, żebym nie mogła zasnąć. Obawiam się szczepienie na grypę - mąż po takim szczepieniu był chory@MamaAniola jak się czujesz po szczepionce ?
Ja miałam dwie na raz, w dwie ręce, całą noc nie spałam bo mnie boli ramię po tej na krztusiec.
Ja wczoraj byłam trochę osłabiona , ale nie wiem czy to po szczepionkach czy po nie przespanej nocy albo jedno i drugie się złożyło na to.Fajnie, masz temat z głowy szczepienie na krztusiec za mną, na grypę czeka mnie w pt. Jedyne co to doskwierał mi bol ręki, ale nie aż tak, żebym nie mogła zasnąć. Obawiam się szczepienie na grypę - mąż po takim szczepieniu był chory
MamaAniola
Takie dni się zdarzają... zmęczenie po takich nockacpotrafi dać się we znaki ..Ja wczoraj byłam trochę osłabiona , ale nie wiem czy to po szczepionkach czy po nie przespanej nocy albo jedno i drugie się złożyło na to.
przynajmniej u mnie! Śpię po 4-5h - trochę przez ciągła potrzebę odwiedzania toalety, trochę przez 2 letniego nocnego wędrowca przedwczoraj po kilku takich nocach -osłabienie, brak sił. Tylko niestety każda moja drzemka wiąże się z dużym kosztem. Jak wstałam po pół godzinie i zobaczyłam dom w ruinie - zabawki w częściach na podłodze, schody w ziemi rozsypanej z doniczek to pękłam i płakałam przez kolejna godzinę
Już teraz to mogą być nawet skórze przepowiadające a być może macica odreagowywała kopniaki młodego.Mam pytanko ....czy to normalne że mnie boli brzuch jak na okres?( 34tc dzisiaj w nocy pierwszy raz mnie tak mocniej i dłużej bolało)
Czy to może być przez to że młody był wczoraj w dzień bardziej ruchliwy niż wcześniej?
poodpoczywaj a gdyby się powtarzały to warto wybrać się na ktg
MamaAniola
A twardnieje brzuch jednocześnie? Jeśli tak to skurcze przepowiadające, mnie już męcząMam pytanko ....czy to normalne że mnie boli brzuch jak na okres?( 34tc dzisiaj w nocy pierwszy raz mnie tak mocniej i dłużej bolało)
Czy to może być przez to że młody był wczoraj w dzień bardziej ruchliwy niż wcześniej?
Brzuch to jakiś czas już mi twardnieje.A twardnieje brzuch jednocześnie? Jeśli tak to skurcze przepowiadające, mnie już męczą
Też zaczęłam myśleć że to mogą być już te skurcze przepowiadające bo to już tylko 6 tygodni zostało
reklama
Jennn
Mam pytanko ....czy to normalne że mnie boli brzuch jak na okres?( 34tc dzisiaj w nocy pierwszy raz mnie tak mocniej i dłużej bolało)
Tak normalne też tak miałam. Jak powiedziałam o tym ginekologowi, to powiedział nawet bardzo dobrze