reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
@MamaAniola jak się czujesz po szczepionce ?
Ja miałam dwie na raz, w dwie ręce, całą noc nie spałam bo mnie boli ramię po tej na krztusiec.
Fajnie, masz temat z głowy 😀 szczepienie na krztusiec za mną, na grypę czeka mnie w pt. Jedyne co to doskwierał mi bol ręki, ale nie aż tak, żebym nie mogła zasnąć. Obawiam się szczepienie na grypę - mąż po takim szczepieniu był chory 🫣

Fajnie, masz temat z głowy 😀 szczepienie na krztusiec za mną, na grypę czeka mnie w pt. Jedyne co to doskwierał mi bol ręki, ale nie aż tak, żebym nie mogła zasnąć. Obawiam się szczepienie na grypę - mąż po takim szczepieniu był chory 🫣
Ja wczoraj byłam trochę osłabiona , ale nie wiem czy to po szczepionkach czy po nie przespanej nocy albo jedno i drugie się złożyło na to.

Ja wczoraj byłam trochę osłabiona , ale nie wiem czy to po szczepionkach czy po nie przespanej nocy albo jedno i drugie się złożyło na to.
Takie dni się zdarzają... zmęczenie po takich nockacpotrafi dać się we znaki ..
przynajmniej u mnie! Śpię po 4-5h - trochę przez ciągła potrzebę odwiedzania toalety, trochę przez 2 letniego nocnego wędrowca 🫣 przedwczoraj po kilku takich nocach -osłabienie, brak sił. Tylko niestety każda moja drzemka wiąże się z dużym kosztem. Jak wstałam po pół godzinie i zobaczyłam dom w ruinie - zabawki w częściach na podłodze, schody w ziemi rozsypanej z doniczek to pękłam i płakałam przez kolejna godzinę 🤣

Mam pytanko ....czy to normalne że mnie boli brzuch jak na okres?( 34tc dzisiaj w nocy pierwszy raz mnie tak mocniej i dłużej bolało)
Czy to może być przez to że młody był wczoraj w dzień bardziej ruchliwy niż wcześniej?

Mam pytanko ....czy to normalne że mnie boli brzuch jak na okres?( 34tc dzisiaj w nocy pierwszy raz mnie tak mocniej i dłużej bolało)
Czy to może być przez to że młody był wczoraj w dzień bardziej ruchliwy niż wcześniej?
Już teraz to mogą być nawet skórze przepowiadające ☺️ a być może macica odreagowywała kopniaki młodego.
poodpoczywaj a gdyby się powtarzały to warto wybrać się na ktg

A twardnieje brzuch jednocześnie? Jeśli tak to skurcze przepowiadające, mnie już męczą;)

reklama

Tak normalne też tak miałam. Jak powiedziałam o tym ginekologowi, to powiedział nawet bardzo dobrze😅

Do góry