reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

Kaja dziękuję 😀 czwartek i piątek miałam z bolącym brzuchem i zorientowałam się że to termin okresu. Od wczoraj już mam spokój 😀 przeczytałam dużo statystyk dla spokojnej głowy i jest lepiej. Dzisiaj jeszcze siknelam na test i kreska testowa i kontrolna są tak samo mocne więc beta rośnie! Jutro badam betę. Jedyne co to może byc ryzyko zaśniadu (ale wierzę że po tylu latach nie mogę mieć takiego pecha) albo bliźniaków!
A Tu już masz skompletowana wyprawkę? Jak szczepienia?
Z tymi igłami to chyba odpuszczam bo nie ma sensu tego wysyłać. To są w miarę tanie rzeczy ale dziękuję:)

Załączniki

• 20241020_073951.jpg
    20241020_073951.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 20
reklama
Kaja dziękuję 😀 czwartek i piątek miałam z bolącym brzuchem i zorientowałam się że to termin okresu. Od wczoraj już mam spokój 😀 przeczytałam dużo statystyk dla spokojnej głowy i jest lepiej. Dzisiaj jeszcze siknelam na test i kreska testowa i kontrolna są tak samo mocne więc beta rośnie! Jutro badam betę. Jedyne co to może byc ryzyko zaśniadu (ale wierzę że po tylu latach nie mogę mieć takiego pecha) albo bliźniaków!
Z tymi igłami to chyba odpuszczam bo nie ma sensu tego wysyłać. To są w miarę tanie rzeczy ale dziękuję:)
Na skurcze możesz wziąć nospę .
A głowa trochę odpuściła z czarnymi myślami? Czekamy na wynik bety......wysoki wynik😃
Z wyprawki brakuje mi materaca do wózka, wanienki i pampersów i łóżeczko trzeba złożyć. Do szpitala też już chyba wszystko mam.
Na szczepienie jadę jutro.

Na skurcze możesz wziąć nospę .
A głowa trochę odpuściła z czarnymi myślami? Czekamy na wynik bety......wysoki wynik😃
Z wyprawki brakuje mi materaca do wózka, wanienki i pampersów i łóżeczko trzeba złożyć. Do szpitala też już chyba wszystko mam.
Na szczepienie jadę jutro.
Tak trochę glowa wyluzowała 😀
To jesteś już prawie gotowa! Ale niech Dominik poczeka tak przynajmniej do 38tc!
Szczepienia są za darmo od listopada? Wyjaśniło się?

Tak trochę glowa wyluzowała 😀
To jesteś już prawie gotowa! Ale niech Dominik poczeka tak przynajmniej do 38tc!
Szczepienia są za darmo od listopada? Wyjaśniło się?
Szczepienia na grypę dla ciężarnych są za darmo.
A na krztusiec weszło że są darmowe od 15 października dla ciężarnych między 27 a 36 tc.
Dobrze że nie wykupiłam recepty od gina bo mi na 100 procent wystawił

Ale dziś będą emocje 😁😁😁
Czekamy na wynik czterocyfrowy❤️

reklama
Czekałam na tą informację cały dzień😍

Asiu a tak z ciekawości zapytam. Czy do tego transferu miałaś jakie przygotowanie immunologiczne/ jesteś na lekach czy tylko progesteron?
Żadnych innych leków. Cykl sztuczny estrofem plus duphaston cyclogest i prolutex oraz neoparin. Jedyna zmiana to mało stresu i podejście na luzie plus nowa klinika.

Do góry