reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

reklama
Zmyłka, nie wiem co ja ostatnio sobie policzyłam jak dr liczył, pęcherzyków jest 7. Zaczynam się bać ile będzie dojrzałych oocytów. Została mi zwiększona dawka menopur. I w pt kolejna wizyta. Mamy nadzieję że punkcja w poniedziałek, ale może być różnie.
Jestem po konsultacji. Lekarz stwierdził słaba odpowiedź póki co. Przedłużył mi Menopur 300 do poniedziałku i w poniedziałek zobaczymy co dalej. Mówi że liczy że jajniki porządnie ruszą w końcu.
Co do mojej pierwszej recepty na Menopur na 100% to powiedział że to błąd lekarza bo oczywiście refundacja mi się należy i że jedyną opcją to jak dogadam się z apteką że zrobią mi zwrot i nabija jeszcze raz to lekarz wystawi mi receptę na poprzednie zastrzyki jeszcze raz. Dzwoniłam do apteki, przyjęła zgłoszenie, ma pogadać z kierownikiem i do mnie oddzwonić. Więc chyba jest nadzieja że te 2 tysiące odzyskam 🤞🏼

Jestem po konsultacji. Lekarz stwierdził słaba odpowiedź póki co. Przedłużył mi Menopur 300 do poniedziałku i w poniedziałek zobaczymy co dalej. Mówi że liczy że jajniki porządnie ruszą w końcu.
Co do mojej pierwszej recepty na Menopur na 100% to powiedział że to błąd lekarza bo oczywiście refundacja mi się należy i że jedyną opcją to jak dogadam się z apteką że zrobią mi zwrot i nabija jeszcze raz to lekarz wystawi mi receptę na poprzednie zastrzyki jeszcze raz. Dzwoniłam do apteki, przyjęła zgłoszenie, ma pogadać z kierownikiem i do mnie oddzwonić. Więc chyba jest nadzieja że te 2 tysiące odzyskam 🤞🏼
Całe szczęście, oby wam się udało z tym zwrotem.
Ja zaczynałam od puregonu, teraz mam menopur a ganirelix cały czas od któregoś ds.
Dziś pojechałam na rowerku na targ i powiem szczerze że zaczęłam mocno czuć podbrzusze. Mam nadzieję że ruszyło się na dobre po tej zwiększonej dawce.
Całe podbrzusze mnie swędzi, już nie wiem gdzie mam te zastrzyki wbijać.

Całe szczęście, oby wam się udało z tym zwrotem.
Ja zaczynałam od puregonu, teraz mam menopur a ganirelix cały czas od któregoś ds.
Dziś pojechałam na rowerku na targ i powiem szczerze że zaczęłam mocno czuć podbrzusze. Mam nadzieję że ruszyło się na dobre po tej zwiększonej dawce.
Całe podbrzusze mnie swędzi, już nie wiem gdzie mam te zastrzyki wbijać.
Ja za to odczuwam minimalnie póki co.
Dzwonili z apteki. Zrobią mi zwrot 😁 lekarz jutro ma mi wystawić receptę 🙂

reklama
Do góry