Ja też nie mogę się doczekaćWooow wspaniale! Nie mogę się doczekać!
Jak emocje?
Jesteśmy pozytywnie nastawieni
Trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie mogę się doczekaćWooow wspaniale! Nie mogę się doczekać!
Jak emocje?
Oooo a ile zapłaciłaś za Menopur? Dostałaś na ryczałt receptę ? Bo mi pierwsza wypisali na 100%... we czwartek mam kontrolę to będę pytać czemu nie dostałam refundacji...Hej, ja po wizycie jest 8 lub 9 pęcherzyków, ale wolno rosną. Dziś dostałam już inne leki menopur i ganirelix, następna wizyta w środę
Izuu zapłaciłam za menopur 600 1op- 3,20Oooo a ile zapłaciłaś za Menopur? Dostałaś na ryczałt receptę ? Bo mi pierwsza wypisali na 100%... we czwartek mam kontrolę to będę pytać czemu nie dostałam refundacji...
Czyli jestem 2tys zł w plecy.... We czwartek mam wizytę kontrolną i się dopytam,.czemu lekarz na poprzedniej wizycie wypisał mi na 100% receptę....Izuu zapłaciłam za menopur 600 1op- 3,20
Zmyłka, nie wiem co ja ostatnio sobie policzyłam jak dr liczył, pęcherzyków jest 7. Zaczynam się bać ile będzie dojrzałych oocytów. Została mi zwiększona dawka menopur. I w pt kolejna wizyta. Mamy nadzieję że punkcja w poniedziałek, ale może być różnie.Hej, ja po wizycie jest 8 lub 9 pęcherzyków, ale wolno rosną. Dziś dostałam już inne leki menopur i ganirelix, następna wizyta w środę
Ile masz już Menopuru?Zmyłka, nie wiem co ja ostatnio sobie policzyłam jak dr liczył, pęcherzyków jest 7. Zaczynam się bać ile będzie dojrzałych oocytów. Została mi zwiększona dawka menopur. I w pt kolejna wizyta. Mamy nadzieję że punkcja w poniedziałek, ale może być różnie.
Codziennie teraz po 400 + ganirelixIle masz już Menopuru?
Liczmy, że z tych 7, znaczną większość będzie dojrzała i dobrze się lekarz wstrzeli z punkcją
Ja mam 300 dziennie i dziś na USG (8dc) po dwa pęcherzyki wiodące na każdym jajniku i kilka małych .... Nie pała to optymizmem ale czekam na telefon od lekarza prowadzącego co on na to...Codziennie teraz po 400 + ganirelix