Wtorek kwalifikacja, trzymajcie kciuki
My mamy jutroJa za 2,5 tygodnia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wtorek kwalifikacja, trzymajcie kciuki
My mamy jutroJa za 2,5 tygodnia!
Super izuu ja dowiem się konkretów w środęMelduje się po kwalifikacji dziś zaczynam anty na 3 tyg, a 16sierpnia zaczynamy stymulacje
Trzymam kciukiSuper izuu ja dowiem się konkretów w środę
Trzymam kciukiTrzymam kciuki
Czuję ten dreszczyk emocji cieszę się że dostałam anty. Po pierwsze "coś" już się dzieje, nie czekam biernie na kolejny cykl a po drugie, mogę zaplanować dni wolne w kalendarzu z wyprzedzeniem, co jest u mnie w firmie dosyć istotne.
Potem tylko badanie zarodka/ zarodków i transfer w październiku. Inaczej nie może być
16 sierpnia czuje już dość wyraźnie ruchy malutkiej. Byłam tydzień temu na kontroli i ma ponad 200g. A jak tam u Ciebie? Wszystko ok?Mamo Anioła kiedy Ty masz połówkow?
To ja dopiero od 19 tc czuję jak się młody wierci, fajne uczucie. A jak mąż przykłada rękę to w brzuchu zapada bezruch16 sierpnia czuje już dość wyraźnie ruchy malutkiej. Byłam tydzień temu na kontroli i ma ponad 200g. A jak tam u Ciebie? Wszystko ok?