MamaAniola
Fanka BB :)
Dziękuję Ci za te wszystkie informacje! Czy powiedziano Ci czy cesarka jaka mialas może stanowić jakakolwiek komplikacje dla ewentualnych przyszłych ciąż? Tego się najbardziej boję... Jak to wszystko się tam goi itd... Mi powiedziano, że trzeba przyjąć margines błędu +/- 0.5kg, co i tak daje duża wagę jak na 37tc. Przy córce też mi mówiono, że urodzę wczensiej, a urodziłam 2 dni po terminie kalendarzowym... Mam jednak nadzieję, że pomiary w pon będą inne i to wszystko się okaże wielkim nieporozumieniem.Trzymam mocno kciukasy za Was. Nawet jeśli będziesz miała cesarkę to ma to swoje plusy ( nie ma tego ciężkiego okresu oczekiwania jak na szpilkach, wszystko trwa krociotko i widzisz maluszka) potem może być różnie i wcale nie jest powiedziane że długo dochodzi się do siebie.mi cesarkę zrobili metoda bez przecinania mięśni i muszę powiedzieć że czas dochodzenia do siwbie był podobny jak mojej bratowej która rodziła naturalnie kilka dni po mnie. Tym że obraz pokazał 3900 też się całkiem nie sugeruj bo jak już dzieciaczek jest duży to często waga jest źle określana ( pępowina albo ułożenie ciała mogą zaburzyć obraz i wagę) i znowu posłużę się przykładem z autopsji. u mnie tak bylo że jakoś miesiąc przed porodem mówili że dzieciaczek jest duży i waży ponad 3500 a urodziła się 3250 .trzymam kciuki żeby swedzenie rąk i stóp było poprostu od upału. Już bliżej niż dalej kochana!
Póki co, dziewczyny, mam wszystkie wyniki poza jednym (tym najważniejszym) i wszystkie są w normie!!! Wierzę, że jakby się coś działo to miałabym jakieś odstępstwa od normy i w tych pozostałych. Uspokoiłam się... Może to swędzenie to faktycznie upały, opuchlizna, w końcu dla skóry to wyzwanie... Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia