Ty już pewnie całą masz po 1 Synku co? Ja to jestem zagubiona jak słucham czy czytam co kupić pewnie będziecie mi radzić! Ooo może napiszcie co Wam się przydało i jest takim must have a co było zupełnie niepotrzebne. Wózek mi radzą żeby kupić markowy ale używany. Jak Wy robiłyście? Co nowe co używane? Ja to zielona jestemDobrze
Czas pomyśleć o wyprawce
reklama
Rzeczywiście!!! Ciekawe czy będzie taka niespodzianka z płcią jak u Ciebie? Hihi!super.
Z tego roku mamy dwie panny na forum a w przyszłym roku będzie dwóch kawalerów
Ja mam wszystko używane, od znajomych, ubranka, łóżeczko i wózek.Ty już pewnie całą masz po 1 Synku co? Ja to jestem zagubiona jak słucham czy czytam co kupić pewnie będziecie mi radzić! Ooo może napiszcie co Wam się przydało i jest takim must have a co było zupełnie niepotrzebne. Wózek mi radzą żeby kupić markowy ale używany. Jak Wy robiłyście? Co nowe co używane? Ja to zielona jestem
Jak mogę coś doradzić to kup wózek 2w1 czyli gondola i nosidełko bo spacerówka jest niepraktyczna na takim stelażu bo się słabo składa i zajmuje dużo miejsca w samochodzie .
Ubranek też dużo nie kupuj w jednym rozmiarze bo dziecko szybko wyrośnie (wyjątkiem jest mój mikrus bo czekam aż dorośnie do szafy pełnej ubranek 56)
Każde dziecko jest inne i ciężko doradzić co będzie potrzebneTy już pewnie całą masz po 1 Synku co? Ja to jestem zagubiona jak słucham czy czytam co kupić pewnie będziecie mi radzić! Ooo może napiszcie co Wam się przydało i jest takim must have a co było zupełnie niepotrzebne. Wózek mi radzą żeby kupić markowy ale używany. Jak Wy robiłyście? Co nowe co używane? Ja to zielona jestem
Przy synku sprawdził się kokon, baby gym, poduszka do karmienia. Wózek mieliśmy nowy, użytkowany bardzo intensywnie. Niestety ciężki i proces składnia go do samochodu był bardzo frustrujący. Teraz będziemy szukać czegoś lżejszego i szybszego w składaniu.
Mamy 2 poziomy i na górze chce mieć taką dostawkę do naszego łóżka żeby dziecko w nocy było pod ręką. To muszę mieć oprócz tego łóżeczko na górze do spania w dzień? A co z dołem? W dzień spedzam czas na dole. To gdzie na dole dziecko ma spać?
właśnie z wózkiem to musi być odpowiedni na teren a dodatkowo lekki bo muszę w razie czego sama moc z nim gdzieś pojechać samochodem
Jak to z tymi komodami i przewijakami?
Jejku tyle różnych rzeczy jest ze nowi rodzice nie wiedzą co trzeba a vo nie trzeba...
właśnie z wózkiem to musi być odpowiedni na teren a dodatkowo lekki bo muszę w razie czego sama moc z nim gdzieś pojechać samochodem
Jejku tyle różnych rzeczy jest ze nowi rodzice nie wiedzą co trzeba a vo nie trzeba...
Ja kupiłam dostawkę i okazała sie niepotrzebna, stoi w kartonie nie rozpakowana. Tylko że ja mam jeden poziom domu i nie karmię piersiąMamy 2 poziomy i na górze chce mieć taką dostawkę do naszego łóżka żeby dziecko w nocy było pod ręką. To muszę mieć oprócz tego łóżeczko na górze do spania w dzień? A co z dołem? W dzień spedzam czas na dole. To gdzie na dole dziecko ma spać?
Może na dół turystyczne łóżeczko kup a na górę zwykłe .
Basiaaaa007
Zaangażowana w BB
U mnie znów dostawka do łóżka bardzo się sprawdziła i przy pierwszym i drugim dziecku. Nie wyobrażam sobie życia bez w dzień często dzieci śpią po prostu w wózku bądź zwykłym łóżeczku. Jeżeli masz dwa poziomy polecam też nianie elektroniczną. U mnie się sprawdza. Jak mały śpi na górze a ja np na dole gotuje czy coś ogarniam to mam cały czas podgląd. Z córką nie miałam niani, teraz mam i widzę jakie to ułatwienie jest. U mnie przewijak się nie sprawdził. Przebieram na łóżku, podłodze, tam gdzie akurat przebywamy. Rogal w pierwszej ciąży miałam mało używałam. W drugiej nawet nie wyjęłam z szafy. Zwykle poduszki były dla mnie wygodniejsze.Mamy 2 poziomy i na górze chce mieć taką dostawkę do naszego łóżka żeby dziecko w nocy było pod ręką. To muszę mieć oprócz tego łóżeczko na górze do spania w dzień? A co z dołem? W dzień spedzam czas na dole. To gdzie na dole dziecko ma spać?
reklama
To jak w dzień spał to był u góry i tylko niania elektroniczna. A Ty byłaś na dole sama. Ok rozumiem. Myślałam że wtedy dziecko się bierze na dółU mnie znów dostawka do łóżka bardzo się sprawdziła i przy pierwszym i drugim dziecku. Nie wyobrażam sobie życia bez w dzień często dzieci śpią po prostu w wózku bądź zwykłym łóżeczku. Jeżeli masz dwa poziomy polecam też nianie elektroniczną. U mnie się sprawdza. Jak mały śpi na górze a ja np na dole gotuje czy coś ogarniam to mam cały czas podgląd. Z córką nie miałam niani, teraz mam i widzę jakie to ułatwienie jest. U mnie przewijak się nie sprawdził. Przebieram na łóżku, podłodze, tam gdzie akurat przebywamy. Rogal w pierwszej ciąży miałam mało używałam. W drugiej nawet nie wyjęłam z szafy. Zwykle poduszki były dla mnie wygodniejsze.
Ciekawe co piszesz z przewijakiem!
A jak nie używałaś rogala to miałaś jakaś poduszkę do karmienia?