reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

in vitro z komórką dawczyni

Matko święta!!! Czemu oni tak to zrobili... widziałam Twoja nogę to już sobie wyobrażam jak jeszcze spuchlas... powinni od razu ciąć w nocy w takim stanie 😞 szpital dziecięcy w prokocimiu to dobry szpital. Mam nadzieję że zaopiekują się Jasiem i będzie w pełni zdrowy 😀 to jest chyba wada wynikająca że wczesniactwa tak? Kasia myślimy tu wszystkie o Tobie i wspieramy Cię mentalnie. Żadna z nas nie chciałaby żeby tak się zakończyło jak u Ciebie, ale teraz medycyna jest tak rozwinięta że takie dzieciaczki później nie odstają od rówieśników! Dawaj znać i ściskam Cię mocno!
Wadą jest wada „wrodzona”
Nie wynika z wcześniactwa
I całe szczęście że pierwsza operacja została od razu zrobiona bo są lepsze rokowania
Nikt nie zauważył że mam dużo wód …podobno można to było zauważyć na usg
Ale już nie ma co gdybać
Skupiamy się na tym co jest teraz

reklama
Bardzo się cieszę, że się odezwałas, przeszlas trudny czas i trzymamy kciuki za Jasia!!! W którym tygodniu ciązy urodziłas?Bardzo ładnie przybiera, to na pewno twardy zawodnik, ma cudowną Mamę, która wiele przeszła żeby się urodził i za parę tygodni już w domu będziecie się sobą cieszyć!!!
32

To wcześnie ale szanse na normalne życie ma wielkie, moja przyjaciółka miała bardzo podobne przejścia, urodzila w 32 tyg corke, tez byla operowana (lat temu naście), teraz Marta to wielka nastolatka :)
Atrezja przełyku jest zwykle wadą izolowaną i po zabiegu odtworzenia ciągłości przewodu pokarmowego Jaś będzie wcinał wszystko i rosł normalnie :) trzymamy kciuki z całego serca, jesli mozesz dawaj czasem znac co u Was! Ciotki pozdrawiają!

Wadą jest wada „wrodzona”
Nie wynika z wcześniactwa
I całe szczęście że pierwsza operacja została od razu zrobiona bo są lepsze rokowania
Nikt nie zauważył że mam dużo wód …podobno można to było zauważyć na usg
Ale już nie ma co gdybać
Skupiamy się na tym co jest teraz
Kasia trzymamy kciuki i miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze 😀 dawaj znać co u Was!

Do góry