reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
Ciesze się, że wszystko się układa 🩷 ja to bez slodkiego żyć nie mogę 😆

U mnie niestety wyboiscie. Cieszę się, że w tym drugim trymestrze mam więcej energii. Natomiast dzisiaj dowiedzieliśmy się, że mąż w środę ma operacje kręgosłupa. Cale szczescie w naszym miescie, bo wstepne opcje byly rozne. Rekonwalescencja będzie trwała 4-6 tyg. Dziękuję Bogu, że operacja teraz, a nie w grudniu (taki wstepnie termin nam podano)...kiedy mam termin porodu. Teraz mam siły i ogarnę jakoś to całe moje stado i wszystkie obowiazki domowe. Mimo radości stres duży. Nie radzę sobie z nim. Od rana płacze. Także muszę wziąć się w garść i być dobrej myśli.

Obecnie jestem 20+3. Przyspieszyłam sobie połówkowe o jadę na badania jutro z rana.
MamoAniola trzymam kciuki za pomyślna operacje! Nie płacz, będzie dobrze! 😀

Ale historia leczenia jest w jednym miejscu wiec myślę, że nie będzie problemu🙂
Mocno w to wierzę i trzymam za Was kciuki ❤️
Izuu czy dobrze rozumiem że cała historia leczenia jest w jednym systemie z którego korzystają wszystkie kliniki?
Już jutro wizyta! Czuję się jakbym robiła to pierwszy raz! Jestem podekscytowana 😀

Izuu czy dobrze rozumiem że cała historia leczenia jest w jednym systemie z którego korzystają wszystkie kliniki?
Już jutro wizyta! Czuję się jakbym robiła to pierwszy raz! Jestem podekscytowana 😀

WinWin z tego co wiem, to nie ma żadnego centralnego rejestru. Weź ze sobą całą dokumentację jaką masz🙂
Powodzenia✊

reklama
Do góry