Super wiadomości. Duża ta twoja córa, mój w 19tc ważył 278gDziewczyny, byłam dzisiaj rano na połówkowych. Pod sercem mały ponad 300 gramowy człowiek. Badanie bardzo dokładne - wszystko ok
reklama
Ale historia leczenia jest w jednym miejscu wiec myślę, że nie będzie problemuA my zmieniamy klinikę więc wszystko od początku.
Mocno w to wierzę i trzymam za Was kciuki
MamoAniola trzymam kciuki za pomyślna operacje! Nie płacz, będzie dobrze!Ciesze się, że wszystko się układa ja to bez slodkiego żyć nie mogę
U mnie niestety wyboiscie. Cieszę się, że w tym drugim trymestrze mam więcej energii. Natomiast dzisiaj dowiedzieliśmy się, że mąż w środę ma operacje kręgosłupa. Cale szczescie w naszym miescie, bo wstepne opcje byly rozne. Rekonwalescencja będzie trwała 4-6 tyg. Dziękuję Bogu, że operacja teraz, a nie w grudniu (taki wstepnie termin nam podano)...kiedy mam termin porodu. Teraz mam siły i ogarnę jakoś to całe moje stado i wszystkie obowiazki domowe. Mimo radości stres duży. Nie radzę sobie z nim. Od rana płacze. Także muszę wziąć się w garść i być dobrej myśli.
Obecnie jestem 20+3. Przyspieszyłam sobie połówkowe o jadę na badania jutro z rana.
Izuu czy dobrze rozumiem że cała historia leczenia jest w jednym systemie z którego korzystają wszystkie kliniki?Ale historia leczenia jest w jednym miejscu wiec myślę, że nie będzie problemu
Mocno w to wierzę i trzymam za Was kciuki
Już jutro wizyta! Czuję się jakbym robiła to pierwszy raz! Jestem podekscytowana
Pisz jak będzie po wizycie. Trzymam kciukiIzuu czy dobrze rozumiem że cała historia leczenia jest w jednym systemie z którego korzystają wszystkie kliniki?
Już jutro wizyta! Czuję się jakbym robiła to pierwszy raz! Jestem podekscytowana
Wizyta późnym popołudniem!Pisz jak będzie po wizycie. Trzymam kciuki
Jennn
Fanka BB :)
Izuu czy dobrze rozumiem że cała historia leczenia jest w jednym systemie z którego korzystają wszystkie kliniki?
WinWin z tego co wiem, to nie ma żadnego centralnego rejestru. Weź ze sobą całą dokumentację jaką masz
Powodzenia️
reklama
Dzięki! Już po jeszcze muszę mieć wizytę u psychologa, więc wtedy będzie pełna kwalifikacja! Zaczniemy pewnie we wrześniuWinWin z tego co wiem, to nie ma żadnego centralnego rejestru. Weź ze sobą całą dokumentację jaką masz
Powodzenia️