reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

Witaj :)

Mi lekarz mówił, że taka morfologia jest jeszcze OK i generalnie nie ma się czym za bardzo przejmować ;) Może dietka by coś pomogła albo trochę ćwiczeń? ;)

Oby u Ciebie pierwsza i owocnie zakończona ;) Kciuki zaciskam.
U nas lekarz też mówił że morfologia nie jest bardzo ważna jeżeli inne parametry są ok a mimo to przez dwa lata nie udało nam się ani razu zajść w ciążę i 4 iui się nie powiodły
Mam nadzieję że ivf dam nam to o czym tak bardzo marzymy :)
Aktualnie jestem już po stymulacji mam 8 ładnie rokujących jajeczek i kilka maluchów, w poniedziałek punkcja ❤️ mam nadzieję że uda nam się uzyskać kilka zarodków :)

reklama
U nas lekarz też mówił że morfologia nie jest bardzo ważna jeżeli inne parametry są ok a mimo to przez dwa lata nie udało nam się ani razu zajść w ciążę i 4 iui się nie powiodły
Mam nadzieję że ivf dam nam to o czym tak bardzo marzymy :)
Aktualnie jestem już po stymulacji mam 8 ładnie rokujących jajeczek i kilka maluchów, w poniedziałek punkcja ❤️ mam nadzieję że uda nam się uzyskać kilka zarodków :)

Eee no to pełną parą już ruszyłaś.

O już w poniedziałek? To daj znać ile tam się elegancko przyjęło. Oby jak najwięcej ;)
Nawet 1 zarodek to jest sukces. Nie nastawiaj się na jakąś tam liczbę konkretną... pierwsze in vitro to nigdy tam się nie wie jak organizm się zachowa. Wiem, że trudno w tym wszystkim o spokój i chłodną głowę, ale staraj sobie nie zaprzątać głowy za bardzo ;)

Dziewczyny orientujecie się czy przed punkcja mogę wziąć Apap?
Rano obudziłam się z bólem gardła a teraz czuję się jakbym miała gorączkę mimo że temperatura pokazuje 36,5

reklama
Do góry