reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

Mrs.F - No masz racje ale akurat mi chodzilo wlasnie jak obydwoje rodzicow sa Polakami. A z tego Brajanka to mi sie smiac chcialo, bo mam taka dalsza kuzynke we Francji i obydwoje sa Polakami i wlasnie dali synkowi na imie Bryan, i jak jej mama dzwoni to zawsze jest "a Brajanek to, Brajanek tamto" :-)

reklama
MrsF - William bardzo ładne:-D
To nieźle musicie mnie besztać za moją Nelkę :szok::dry: hehe ale zwalę to na męża bo to on wymyślił (ja chce Gabrysie)

MrsF - William bardzo ładne:-D
To nieźle musicie mnie besztać za moją Nelkę :szok::dry: hehe ale zwalę to na męża bo to on wymyślił (ja chce Gabrysie)

Moja kolezanka z Wwy tez nazywa swoja coreczke Nelusia, chociaz to od imienia Aniela. Gabrysia (Polska wersja imienia choc mama to Angielka, tata Polak) mi sie tez podoba i dobrze kojarzy przez moja kolezanke ze studiow, wyjatkowo piekna dziewczyna i madra- jedna z najlepszych na roku. Nazywaja ja wszyscy Gabi bo tu Anglicy zazwyczaj skracaja dlugie imiona.

No i nareszcie moge się pochwalić :-) bo wybraliśmy imiona dla naszego Maleństwo:-)
jeśli to będzie dziewczynka jak gin ostatnio zasugerował (bez pewności) to będzie miała na imie Julia Marianna
natomiast jeśli to jednak będzie chłopiec to Maciej Mateusz

Moja babunia miała na imie Marianna Anna bardzo ładnie.
Kasia imie Macius tez mam na mojej liscie;-) ale ja to sie chyba nie zdecyduje i utrudnia mi to fakt ze nie wiem kogo jestem nosicielem (chłop czy babka):-)

reklama
Jeśli moje czwartkowe USG potwierdzi płeć żeńską, to z imionami od wczoraj się wacham. Alicja Zofia, czy Maria Zofia. Naszej Natalii bardzo podoba się Marysia, no i właśnie mam dylemat.

Jeszcze lepiej będzie jak to będzie chłopiec, bo tu już wogóle pomysłu nie mamy.

Do góry