reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

reklama
Zofia i Maria.... Maria to moja mama a Zofia to teściowa, wybraliśmy więc Zuzanna( jak będzie dziewczynka) oby nie było niesnasek

Ja miałam od razu wybrane i imiona dla dziewczynki Zuzia dla chłopca Nikodem ;-) wiec czekamy na małego Nikodema niestety wielu kojarzy sie z Nikodemem Dyzma co mnie strasznie irytuje:wściekła/y:

DUSIA dawac dziecku imie ktore jest trudne do napisania lub wymowienia w kraju w ktorym mieszkasz to klopot potem dla maluszka.Ciagle bedzie musial poprawiac urzednikow,sprawdzac tysiac razy dokumenty czy dobrze zostalo wpisane imie.
Dylan to chyba nie jest imie trudne do wymowienia??Nawet dla polskich dziadkow. Noooo chyba ze ktos ma problemy z mowa.Wtedy Michal tez mu nie przejdzie przez gardlo

reklama
Zofia ładne imię zawsze chciałam mieć Zosię ale to imię po mojej babci i nie chciałam żeby druga się obraziła do tego mojemu mężowi się nie podoba więc Zuzia

Do góry