reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

Gizia nie jestes sama ja nie znam ani płci dzidziuska ani nie mam zadnego imienia jeszcze nic nie znalezlismy co by nam obojgu odpowiadało.Ale Zolinka z dnia na dzien bardziej mi sie podoba;-):-D

reklama
Giza nasz dzidziuś też jeszcze jest bezimienny, tzn. Ala mówi że to jest Basia, powiedziała tak już dziadkom i wszystkim znajomym, ale my z mężem nadal prowadzimy dyskusje, negocjacje, wojny domowe itd. bo ja bym wolała coś tradycyjnego, a on z kolei coś nowoczesnego... W sumie doszliśmy do wniosku że jedno imię jakie się nam obojgu podoba to Alicja, ale już jedną mamy...:-)

Giza, Zolinka rzeczywiscie przeslodkie.

Amie, obie opcje mi sie podobaja.

Befatka, my tez jeszcze nie mamy wybranego imienia dla chlopca! Tzn, mi a szczegolnie mojej Babci najbardziej sie William podoba ale maz woli Marcus, Eric, Nelson :szok: i najbardziej James. James chyba z tej grupy mi sie najbardziej podoba ale wczoraj na lunchu koledzy stwierdzili ze nikt James synka nie bedzie nazywal, tylko Jimmy, Jamie albo nawet Jimbo :baffled:. No coz, nie wiem czy Marcus nie bedzie w tej sytuacji lepszy ale to od meza glownie zalezy bo ja mam zaklepana Urszulke dla dziewczynki wiec nie bede mu zabierala i tego wyboru. Mam tylko cicha nadzieje ze na Nelsona sie za bardzo nie nastawia bo bede musiala zavetowac! ;-):angry:

AsiaM ja właśnie wpadłam na pomysł,że skoro mój mąż już się tak uparł to niech mu będzie,mimo,że mi się oststnio Izabelka spodobało,i byloby bardziej oryginalne jak na ten czas.Ale,że moja mama jest Alicja to dam jej tak na drugie i jak będzie starsza to zawsze będzie mogła sobie kolejnośc zamienic jak będzie za dużo tych Zuziek.;-)

No ale nie na drugiej pozycji:-(a co miasto to pewnie kolejność ciut inna.kurde a widzę ,żę nad wszystkimi którymi się zastanawiałam tu są,no ale Niny nie widzę,a nawet Marta jest,kurde a ja zawsze w każdej grupie,klasie byłam jedyna.

Hihi moja Nela dopiero na 50-tym :laugh2: Ale to i dobrze.
Widzę że jest jeszcze Nel i Nelly. A myślałam że to imię zapisuję się tylko jako Nelly (i chwała B... że nie)

reklama
A Julia na 1-szym miejscu :szok: a Marianna na 52!!!
no nie wiem czy to dobrze, na szczęście w Bydgoszczy nie słyszałam teraz żeby Julii tyle było:baffled: ten szał chyba juz u nas minął:baffled: oby...

Do góry