reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

Alicja - imię mojej najlepszej przyjaciółki, a Zosia (to akurat imię jej mamy - która jest dla mnie (bardziej jak moja) mama. Szałowa kobieta! Ale Maryś też ładnie ;-)

reklama
U mnie wiadomo , ze synek Nikodem ale zastanawiam sie czy jest sens dawac drugie imie ? Myslałam nad Wojciechem ( miałam tak miec na imie) . Myslicie , że Nikodem Wojciech pasuje ?

amie jesli będe miała dziewczynkę to już chyba (to chyba to na wszelki wypadek - gdyby mnie przy porodzie na coś natchnęło) na pewno Maria Helena... Zosia też bardzo bardzo mi się podoba, a Alicja dobrze mi się kojarzy - znałam w życiu dwie fantastyczne, zaradne, ładne i intelignetne Ale... cokolwiek wybierzesz - będzie ładnie!

sabincia mnie tez się bardzo podoba:-)

Kasia ja też chciałam Mariannę ale moi chłopcy chcą Zuzannę....

Marianna baaardzo mi się podoba ale poczatkowo mój męzulo za każdym razem śpiewał mi piosenkę "o Marianno gdybyś była zakochana...";-) teraz oczywiście stwierdził że może byc na pierwsze Marianna bo on w pracy juz kumplom powiedział że jeśli będzie córka to będzie Marianna ale ja stwierdziłam że będa dwa imiona i na drugie (żeby nie miał pretekstu do śpiewów :-D) a w mojej rodzince sa dwa przypadku kiedy panowie po latach zmienili sobie kolejność imion (włącznie z papierami) więc z czasem sama będzie mogła postanowić :-) o ile to rzeczywiście będzie dziewczynka ;-)

Czy tylko my nie mamy jeszcze imienia? Coraz bardziej zadomowiona jest u nas Zolinka i przez to trudno wymyślić coś innego :-(

reklama
Do góry