reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

Alicja - imię mojej najlepszej przyjaciółki, a Zosia (to akurat imię jej mamy - która jest dla mnie (bardziej jak moja) mama. Szałowa kobieta! Ale Maryś też ładnie ;-)

reklama
U mnie wiadomo , ze synek Nikodem ale zastanawiam sie czy jest sens dawac drugie imie ? Myslałam nad Wojciechem ( miałam tak miec na imie) . Myslicie , że Nikodem Wojciech pasuje ?

amie jesli będe miała dziewczynkę to już chyba (to chyba to na wszelki wypadek - gdyby mnie przy porodzie na coś natchnęło) na pewno Maria Helena... Zosia też bardzo bardzo mi się podoba, a Alicja dobrze mi się kojarzy - znałam w życiu dwie fantastyczne, zaradne, ładne i intelignetne Ale... cokolwiek wybierzesz - będzie ładnie!

sabincia mnie tez się bardzo podoba:-)

Kasia ja też chciałam Mariannę ale moi chłopcy chcą Zuzannę....

Marianna baaardzo mi się podoba ale poczatkowo mój męzulo za każdym razem śpiewał mi piosenkę "o Marianno gdybyś była zakochana...";-) teraz oczywiście stwierdził że może byc na pierwsze Marianna bo on w pracy juz kumplom powiedział że jeśli będzie córka to będzie Marianna ale ja stwierdziłam że będa dwa imiona i na drugie (żeby nie miał pretekstu do śpiewów :-D) a w mojej rodzince sa dwa przypadku kiedy panowie po latach zmienili sobie kolejność imion (włącznie z papierami) więc z czasem sama będzie mogła postanowić :-) o ile to rzeczywiście będzie dziewczynka ;-)

Czy tylko my nie mamy jeszcze imienia? Coraz bardziej zadomowiona jest u nas Zolinka i przez to trudno wymyślić coś innego :-(

reklama
Do góry