reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

reklama
Dziewczyny!
Co do imion to mamy w domku dwa typy Antosia albo Basia. Sama nie wiem na które się zdecydujemy.
Czas ucieka bedzie trzeba podjąć jakąś decyzje:-)

Mojemu mężusiowi bardziej chyba przypadła Tosia do gustu. No i mówi,że skoro on pójdzie zgłosić do urzędu, to jak powie tak bedzie:-D.
Mi sie oba podobaja,więc i Basia i Tosia bedzie dobrze

Ach ci mężowie mój też już nie da sobie tej Zuzi wyperswadować żadnym argumentem.:no:Jeszcze mi mówi,że to będzie jego córunia i koniec:szok:,i,że nawet nie chce słyszeć,że mógłby się z niej synuś okazać.I mi Tosia się podoba:tak:,Baśka to teściowa więc odpada;-)

Marteczka- mężuś to faktycznie od samego początku chciał córeczke. I jak na razie widać wie co robi;-). A jeśli Twoja teściowa to Baśka, to już mnie nie dziwi właśnie taki wybór.
Może faktycznie zostanie Tosia:-)

No ja też bym nienazwała imieniem teścoiwej,:-D(Ludwika)...
Ale moja tez ma być Tosia:biggrin2:..I ciekawe z tymi facetami..że niby wiedzą co robią...Bo mój tak mówił przy synku.,,że i tak wie że to chłopak-no i udało mu się..,zresztą tak samo teraz..do mnie jeszcze niedociera że dziewczynka,a on od początku twierdził..że wie co robił..i ma być dziewczynka-udało mu się:-D!

Mój mężuś jak dowiedział się,że ma być córka tak jak chciał...
to pierwsze co stwierdził, że chłopak tez musi być;-)
Czas pokaze jak to bedzie ale imie było juz wybrane... Marcel.

reklama
Witam
U nas było tak samo mężuś od początku chciał córunie, żeby później mógł przeprowadzać selekcję przyszłych zięciów:laugh2:
a imion było kilka Nadia, Matylda Michalina

W końcu stanęło na Michasi, a juz po obejrzeniu filmu Tylko mnie kochaj stwierdził że już na pewno będzie Michalinka bo nasz córa będzie też taka aparatka. No i jeszcze imię będzie po tatusiu.
I teraz już nic innego nie wchodzi w grę.

Do góry