reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

reklama
Dziewczyny!
Co do imion to mamy w domku dwa typy Antosia albo Basia. Sama nie wiem na które się zdecydujemy.
Czas ucieka bedzie trzeba podjąć jakąś decyzje:-)

Mojemu mężusiowi bardziej chyba przypadła Tosia do gustu. No i mówi,że skoro on pójdzie zgłosić do urzędu, to jak powie tak bedzie:-D.
Mi sie oba podobaja,więc i Basia i Tosia bedzie dobrze

Ach ci mężowie mój też już nie da sobie tej Zuzi wyperswadować żadnym argumentem.:no:Jeszcze mi mówi,że to będzie jego córunia i koniec:szok:,i,że nawet nie chce słyszeć,że mógłby się z niej synuś okazać.I mi Tosia się podoba:tak:,Baśka to teściowa więc odpada;-)

Marteczka- mężuś to faktycznie od samego początku chciał córeczke. I jak na razie widać wie co robi;-). A jeśli Twoja teściowa to Baśka, to już mnie nie dziwi właśnie taki wybór.
Może faktycznie zostanie Tosia:-)

No ja też bym nienazwała imieniem teścoiwej,:-D(Ludwika)...
Ale moja tez ma być Tosia:biggrin2:..I ciekawe z tymi facetami..że niby wiedzą co robią...Bo mój tak mówił przy synku.,,że i tak wie że to chłopak-no i udało mu się..,zresztą tak samo teraz..do mnie jeszcze niedociera że dziewczynka,a on od początku twierdził..że wie co robił..i ma być dziewczynka-udało mu się:-D!

Mój mężuś jak dowiedział się,że ma być córka tak jak chciał...
to pierwsze co stwierdził, że chłopak tez musi być;-)
Czas pokaze jak to bedzie ale imie było juz wybrane... Marcel.

reklama
Witam
U nas było tak samo mężuś od początku chciał córunie, żeby później mógł przeprowadzać selekcję przyszłych zięciów:laugh2:
a imion było kilka Nadia, Matylda Michalina

W końcu stanęło na Michasi, a juz po obejrzeniu filmu Tylko mnie kochaj stwierdził że już na pewno będzie Michalinka bo nasz córa będzie też taka aparatka. No i jeszcze imię będzie po tatusiu.
I teraz już nic innego nie wchodzi w grę.

Do góry