reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

reklama
Asze jak powiedziłam mojemu ze podoba mi sie imie Kaya to powiedział :
-przestan z paschalską z klanu mi sie kojarzy
Ja na to ale nasza bedzie pisana przez Y
-no to sie jeszcze zastanowie
Ale on sam jeszcze nie ma swoich typów wiec czekamy :)
Dla chłopczyka podoba mi sie David i Samuel moze kiedys jeszcze bedzie synek ....:-)

Befatka a może Kayah???lepiej się kojarzy?
Giza Zolinka-bardzo nietypowe by było,a może nawet za bardzo?Ale kombinacja typu Zosia Alinka,w sam raz:tak:

Marteczka własnie musze sprawdzic jak sie tutaj pisze to imie moze tez z h na koncu.My chyba nie dojdziem do porozumienia On dzis zapytał czy podoba mi sie imie Diana-mnie sie kojzarzy to z psem mijej babci który wyglada jak Reksio:-pa jemu chyba z ksiezną Dianą:baffled:No i jakie zdrobnienie Dianka.Kurcze ale mam dylemat hehe

reklama
Do góry