Giza, Matylda jest super, bardzo fajne! moze podkradne pomysl do drugiej corki (bo pierwsza bedzie Ula). Daria niestety mi sie troche zle kojazy ale podoba chyba bardziej niz Milena.
Remeny, Dominika czy Cecylia to patronka spiewu? Pytam bo ja akurat jestem Dominika a jak spiewam to taki dzwiek z siebie wydobywam jakby kota ze skory obdzierali :-);-)
Anthony mi tez sie podoba ale Rod powiedzial ze nie i koniec i na raze stanelo na James (i tak dobrze bo Winston i Nelson sie mu na liscie faworytow przewijaly!)
U nas jak narazie wygrywają Dominika Cecylia (to patronka spiewu oraz Krzysztof Antoni. Zobaczymy czy się utrzymają. Ciągle męczy mnie Zofia, ale tyle ich dookoła...
Remeny, Dominika czy Cecylia to patronka spiewu? Pytam bo ja akurat jestem Dominika a jak spiewam to taki dzwiek z siebie wydobywam jakby kota ze skory obdzierali :-);-)
Anthony mi tez sie podoba ale Rod powiedzial ze nie i koniec i na raze stanelo na James (i tak dobrze bo Winston i Nelson sie mu na liscie faworytow przewijaly!)