reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

Ja tez myslałam o Michalince ze wzgledu na nojego M zeby była imienniczka tatusia:) ale w koncu uparłam sie na Nikodema ;]

reklama
Marteczka własnie musze sprawdzic jak sie tutaj pisze to imie moze tez z h na koncu.My chyba nie dojdziem do porozumienia On dzis zapytał czy podoba mi sie imie Diana-mnie sie kojzarzy to z psem mijej babci który wyglada jak Reksio:-pa jemu chyba z ksiezną Dianą:baffled:No i jakie zdrobnienie Dianka.Kurcze ale mam dylemat hehe

Befatka, tu nigdy sie nie spotkalam z imieniem Kayah wiec mozesz zrobic pisownie jaka chcesz. Chociaz, jak zrobisz Kaja to jest ryzyko ze Anglicy beda wymawiac 'kadza'. Moj maz sie polskiego uczy i ciagle sie nie moze przyzwyczaic ze 'j' sie jak 'j' wymawia, a nie 'dz'. A co sie stalo z Paulinka? Mi sie to najbardziej z tych trzech podobalo..?

MrsF -Paulinka nie podoba sie znowu mojemu a tak w ogóle powiedział ze anglicy beda mowic Pola albo jakos tak.Jesli bedzie Kaya to bedzie pisana przez Y.Ciagle jeszcze szukamy mysle ze cos znajdziemy

Witam serdecznie!!!:-)
Mam problem, bo mój mąż nastawił się na Żanetę, a ja chciałabym, żeby to była Monika lub Weronika... Zostało jeszcze trochę czasu, ale nie mogę go przekonać...
Najgorsze jest to, że imię które wybrał to po jakiejś koleżance z podstawówki.:-p

Beti- my też do końca nie mamy imienia wybranego albo Antonina lub Olga:confused:. Może wybierzcie zupełnie inne imię, zeby nie było kłopotu:tak:. Ja bym nie chciała dać córce imienia po koleżance taty z podstawówki:baffled::no:.

Uuuuuuuuu słaby argument - koleżanka z podstawówki :angry: (tym bardziej bym go nie chciała) a co do samego imienia to Żaneta (sorki) mi się ni czorta nie podoba, natomiast Weronika BARDZO :-):-):-) Monika też obleci (to imię mojej siostry ;-)) bo jest takie neutralne do zdrobnień :tak:

Dzięki dziewczyny za wsparcie, będę próbowała jeszcze go przekonać, chociaż ta Monika to mu nie przeszkadza tak jak Weronika...
Nulcia moja siostra ma na imię Olga i jest strasznie roztrzepaną kobietką, za to Antonina tak ładnie się zdrabnia: Antosia czy Tosia (jak w "Nigdy w życiu")

Mnie tez imie Żaneta sie zle kojarzy mam kolezanke o tym imieniu:baffled:A jeszcze to miałoby byc imie na czesc kolezanki meza z podstawówki.Stanowczo NIEEEE:no::angry:Podoba mi sie i weronika i monika

Beti Żanecie mówimy nie!! Zwłaszcza, że po koleżance:no::no: - ech, ci faceci to mają pomysły:angry::angry:... Twoje typy znacznie bardziej mi się podobają:-):-) i chyba nawet bardziej Weronika:tak:

reklama
Beti mi też zdecydowanie bardziej podoba się Weronika od Żanety;-)!!! Ale Monika też ładne:tak::tak::tak:
Powodzenia w przekonywaniu Mężusia :-D:-D:-D!

nulcia z tych dwóch to wybrałabym Antosię - słudziutkie jest po prostu!!!:-)

Do góry