reklama
Marteczka własnie musze sprawdzic jak sie tutaj pisze to imie moze tez z h na koncu.My chyba nie dojdziem do porozumienia On dzis zapytał czy podoba mi sie imie Diana-mnie sie kojzarzy to z psem mijej babci który wyglada jak Reksioa jemu chyba z ksiezną DianąNo i jakie zdrobnienie Dianka.Kurcze ale mam dylemat hehe
Befatka, tu nigdy sie nie spotkalam z imieniem Kayah wiec mozesz zrobic pisownie jaka chcesz. Chociaz, jak zrobisz Kaja to jest ryzyko ze Anglicy beda wymawiac 'kadza'. Moj maz sie polskiego uczy i ciagle sie nie moze przyzwyczaic ze 'j' sie jak 'j' wymawia, a nie 'dz'. A co sie stalo z Paulinka? Mi sie to najbardziej z tych trzech podobalo..?
Befatka1982
Entuzjast(k)a
MrsF -Paulinka nie podoba sie znowu mojemu a tak w ogóle powiedział ze anglicy beda mowic Pola albo jakos tak.Jesli bedzie Kaya to bedzie pisana przez Y.Ciagle jeszcze szukamy mysle ze cos znajdziemy
beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam serdecznie!!!:-)
Mam problem, bo mój mąż nastawił się na Żanetę, a ja chciałabym, żeby to była Monika lub Weronika... Zostało jeszcze trochę czasu, ale nie mogę go przekonać...
Najgorsze jest to, że imię które wybrał to po jakiejś koleżance z podstawówki.
Mam problem, bo mój mąż nastawił się na Żanetę, a ja chciałabym, żeby to była Monika lub Weronika... Zostało jeszcze trochę czasu, ale nie mogę go przekonać...
Najgorsze jest to, że imię które wybrał to po jakiejś koleżance z podstawówki.
nulcia
marzec 2008
Beti- my też do końca nie mamy imienia wybranego albo Antonina lub Olga. Może wybierzcie zupełnie inne imię, zeby nie było kłopotu. Ja bym nie chciała dać córce imienia po koleżance taty z podstawówki.
Uuuuuuuuu słaby argument - koleżanka z podstawówki (tym bardziej bym go nie chciała) a co do samego imienia to Żaneta (sorki) mi się ni czorta nie podoba, natomiast Weronika BARDZO :-):-):-) Monika też obleci (to imię mojej siostry ;-)) bo jest takie neutralne do zdrobnień
beti1982
III'2008 i IV'2010
Dzięki dziewczyny za wsparcie, będę próbowała jeszcze go przekonać, chociaż ta Monika to mu nie przeszkadza tak jak Weronika...
Nulcia moja siostra ma na imię Olga i jest strasznie roztrzepaną kobietką, za to Antonina tak ładnie się zdrabnia: Antosia czy Tosia (jak w "Nigdy w życiu")
Nulcia moja siostra ma na imię Olga i jest strasznie roztrzepaną kobietką, za to Antonina tak ładnie się zdrabnia: Antosia czy Tosia (jak w "Nigdy w życiu")
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Mnie tez imie Żaneta sie zle kojarzy mam kolezanke o tym imieniuA jeszcze to miałoby byc imie na czesc kolezanki meza z podstawówki.Stanowczo NIEEEEPodoba mi sie i weronika i monika
siwona
Zadomowiona(y)
Beti Żanecie mówimy nie!! Zwłaszcza, że po koleżance - ech, ci faceci to mają pomysły... Twoje typy znacznie bardziej mi się podobają:-):-) i chyba nawet bardziej Weronika
reklama