reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

Ja tez myslałam o Michalince ze wzgledu na nojego M zeby była imienniczka tatusia:) ale w koncu uparłam sie na Nikodema ;]

reklama
Marteczka własnie musze sprawdzic jak sie tutaj pisze to imie moze tez z h na koncu.My chyba nie dojdziem do porozumienia On dzis zapytał czy podoba mi sie imie Diana-mnie sie kojzarzy to z psem mijej babci który wyglada jak Reksio:-pa jemu chyba z ksiezną Dianą:baffled:No i jakie zdrobnienie Dianka.Kurcze ale mam dylemat hehe

Befatka, tu nigdy sie nie spotkalam z imieniem Kayah wiec mozesz zrobic pisownie jaka chcesz. Chociaz, jak zrobisz Kaja to jest ryzyko ze Anglicy beda wymawiac 'kadza'. Moj maz sie polskiego uczy i ciagle sie nie moze przyzwyczaic ze 'j' sie jak 'j' wymawia, a nie 'dz'. A co sie stalo z Paulinka? Mi sie to najbardziej z tych trzech podobalo..?

MrsF -Paulinka nie podoba sie znowu mojemu a tak w ogóle powiedział ze anglicy beda mowic Pola albo jakos tak.Jesli bedzie Kaya to bedzie pisana przez Y.Ciagle jeszcze szukamy mysle ze cos znajdziemy

Witam serdecznie!!!:-)
Mam problem, bo mój mąż nastawił się na Żanetę, a ja chciałabym, żeby to była Monika lub Weronika... Zostało jeszcze trochę czasu, ale nie mogę go przekonać...
Najgorsze jest to, że imię które wybrał to po jakiejś koleżance z podstawówki.:-p

Beti- my też do końca nie mamy imienia wybranego albo Antonina lub Olga:confused:. Może wybierzcie zupełnie inne imię, zeby nie było kłopotu:tak:. Ja bym nie chciała dać córce imienia po koleżance taty z podstawówki:baffled::no:.

Uuuuuuuuu słaby argument - koleżanka z podstawówki :angry: (tym bardziej bym go nie chciała) a co do samego imienia to Żaneta (sorki) mi się ni czorta nie podoba, natomiast Weronika BARDZO :-):-):-) Monika też obleci (to imię mojej siostry ;-)) bo jest takie neutralne do zdrobnień :tak:

Dzięki dziewczyny za wsparcie, będę próbowała jeszcze go przekonać, chociaż ta Monika to mu nie przeszkadza tak jak Weronika...
Nulcia moja siostra ma na imię Olga i jest strasznie roztrzepaną kobietką, za to Antonina tak ładnie się zdrabnia: Antosia czy Tosia (jak w "Nigdy w życiu")

Mnie tez imie Żaneta sie zle kojarzy mam kolezanke o tym imieniu:baffled:A jeszcze to miałoby byc imie na czesc kolezanki meza z podstawówki.Stanowczo NIEEEE:no::angry:Podoba mi sie i weronika i monika

Beti Żanecie mówimy nie!! Zwłaszcza, że po koleżance:no::no: - ech, ci faceci to mają pomysły:angry::angry:... Twoje typy znacznie bardziej mi się podobają:-):-) i chyba nawet bardziej Weronika:tak:

reklama
Beti mi też zdecydowanie bardziej podoba się Weronika od Żanety;-)!!! Ale Monika też ładne:tak::tak::tak:
Powodzenia w przekonywaniu Mężusia :-D:-D:-D!

nulcia z tych dwóch to wybrałabym Antosię - słudziutkie jest po prostu!!!:-)

Do góry