reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

Marteczka mnie sie Helene podoba i nawet mialam to imie na liscie. Na Genowefe bym sie jednak nie skusila:-)

A tak w sumie to tabelami nie trzeba sie przejmowac - dajemy imie ktore nam sie podoba a ze podoba sie takze 100 innym osobom albo tez tylko dwom to juz dodatek.

Dusia masz w takim razie bardzo nietypowe imie. Nie sposobcie zatem pomyslic:-)

reklama
mnie się też Helena podoba... Marysia bedzie tak miała na drugie po mojej, żyjącej jeszcze prababci (czyli praprababci Marysi i Bartka) - niesamowita kobieta, ma 89 lat, ale ma chyba bardziej nowoczesne i życiowe poglądy niż moja mama... a druga Hela to babcia Jarka - już nie żyje, ale była bardzo zaradna i obrotna... oby Marysia odziedziczyła po nich charakterek:-):-)

a Anielka - ślicznie:-)

co do rankingów to Marysia jest w pierwszej 10-tce, ale u nas nie za wiele tych Maryś...

Anielka też ślicznie!..
Po babci??? u mnie to by wyglądało tak..albo Stasia...,albo Ludwika...więc stanowczo odpada taka opcja...
Narazie (od paru dni..)skoro ma być dziewczynka,..jesteśmy ..ja za Antoniną,a tatuś za Kamelią..
Ale najciekawsze jest to,że dzisiaj Alex powiedział..że będzie miał taką dzidzię-siostrzyczkę.-anTOSIĘ....,Więc ja uważam że już jest przegłosowane!

dev067pr___.png

Moja coreczka (jesli to coreczka w brzuchu siedzi) tez dostanie imie po mojej Babci- Urszula. Tez jest niesamowita kobieta, miala b ciezkie dziecinstwo, wychowala sie sierota ale jest najbardziej pozytywna i kochana osoba jaka spotkalam. No i imie mi sie zawsze podobalo. pamietam jak w przedszkolu udawalysmy ze mamy inne imiona niz mialysmy (bo ja swojego dlugiego niecierpialam!) i ja zawsze bylam Ula :-). Tylko sie martwilam czy Urszula nie bedzie ciezkim imieniem do wypowiedzenia dla Anglikow ale zrobilam wywiady i wszystkim sie bardzo podoba, a szczegolnie wersja skrocona Ula. no i naszczescie tu bedzie bardzo orginalne bo na zadnych listach popolarnosci nie widzialam, czego niestety nie mozna powiedziec o naszych ulubionych opcjach dla chlopca- James and William :-(.

Mój mąż to ostatnio sobie wymyślił imię- Pamela, i jak tu z takim dojść do porozumienia?
:angry:

AsiaM- mojej mamy koleżanka dała córce na imię Pamela, i teraz po kilkunastu latach tego żałuje :baffled:
a Helena miły na imię moje obydwie babcie :-)

reklama
Do góry