reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

U mnie tez tesciowa spoko babka,tesciu niby tez nie jest zły ale jak cos nie po jego mysli to ucho meczy ze szok,albo jak zacznie gadac to sie biedny zapetla.Cos co bym ujeła w mamx 5 słowach przeradza sie w 15minutowy monolog bo ja sie wyłaczam po 3 min:-)
A jak wam sie widzi w ogole to imie Parys ??Na razie padała tylko taka propozycja z Jacka strony ja sama jeszcze nie wiem.W sumie znamy wspaniałego chłopca o tym imieniu.Hmmmmm......Help:confused:
Ninja heheh mi tez by rece opadły;-)

reklama
Befatka- co do Parys-a to nie mam zdania ani na nie ani na tak :nerd: Powiem tylko że to cholernie oryginalne imię :-) (jedyne skojarzenie Hilton - ta pusta lala):baffled:

Befatka - mi się osobiście to imię w ogóle nie podoba... Dla mnie jakieś takie niemęskie, wiotkie...
ps.Może dlatego, że w Łodzi jest gejowska sauna "Parys" hahahaahahahaha

Ale to Tobie ma się podobać .:tak:

Ninjacorps nie ma co swietna wymiana zdan... :-D:-D:-)

Beafka ja przyznam, ze tez mi sie bardziej z kobiecym imieniem kojarzy niz meskim (pewnie przez te Paris Hilton:-() Ale skoro u was to w miare wystepujace imie i wam sie podoba to czemu nie. My wczesniej (przy Julku)mielismy dyskusje na temat imienia Sascha bo dla mnie to dla chlopca adla mojego meza to imie dla dziewczynki:-)

Befatka wlasie przeczytalam 'zyciorys' Parysa, jakos malo optymistyczny :/

'Raniony przez Filokteta udał się w góry Ida, do swojej żony, Ojnone, gdyż tylko ona, według przepowiedni, mogła uleczyć Parysa. Urażona zdradą odmówiła jednak pomocy. Parys powrócił do Troi i wkrótce potem zmarł. Jednak po niedługim czasie Ojnone miała wyrzuty sumienia i powróciła do Parysa, nie zastawszy go przy życiu popełniła samobójstwo z rozpaczy.'

Befatka, niestety zgadzam sie z poprzedniczkami co do Parysa/Paris. Szczegolnie jesli chcielibyscie wychowac chlopca tutaj. Prawie od dekady tu juz urzeduje i wszystkie Paris z jakimi sie spotkalam i o jakich slyszalam to dziewczynki/kobiety (i to niestety zazwyczaj troche pretensjonalne, jak Paris Hilton).

Ninja, ale jej powiedzialas! hi hi! ja tez mam czasami podobne reakcje (od cudzoziemcow i nie tylko!) jak mowie ze corka nazywac sie bedzie Urszula :-D Jak pozwolisz, Twoj tekst zaserwuje nastepnym razem jak sie beda pytac czy napewno uwazam ze to dobry pomysl :-D

Dzieki za wasze opinie ,ale i tak doopa!!!!!!Nie bedzie Parysa ani zadnego innego meskiego bądz mniej meskiego imienia:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Wiecej info na chłopiec czy dziewczynka???

reklama
No to zostały nam 3 typy. Poza Zolinką oczywiście ;-)
Matylda
Milena
Daria
A na drugie będzie Otylia

Do góry