reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

Też sobie tą listę przejrzałam. I w oko wpadła mi Anielka. Dorotka też mi się w sumie podoba.

reklama
Giza - studiuj studiuj listę imionek, bo zostanie ZOLINKA!!! :rofl2:
Ale proszę, nie Anielka! (moja babka się tak nazywała a miłych wspomnień po niej nie mam)

A mi sie Anielka podoba i dobrze kojazy. Moja psiapsiolka tak nazwala swoja coreczke ale caly czas do niej Nelusia mowi.

Moja Urszulka na 47 miejscu wiec jest ok. a w Londynie pewnie na jakims tysiecznym wiec jeszcze lepiej :laugh2:

Giza - A mi się Aniela baaaardzo podoba - bratanica ma właśnie Maja Aniela - to po mojej babci, której imię dokładnie odpowiadało charakterowi... Cudowna z niej kobieta była.... :sorry2::tak: Najwspanialsza mama i babcia...
Poza tym to imię nieczęsto się powtarza a w moim przypadku to też jedno z kryteriów wyboru.

Jak ja chcę mieć małą Anielkę, uwielbiam to imie!!! Ale z naszym nazwiskiem brzmi idiotycznie, niestety... Coż, Anielkę będę mieć z kolejnym mężem ;)))

reklama
Do góry