reklama
skaba1
sierpień'05 marzec'08
dawno mnie tu nie było:-)
weronikaa mnie się bardziej podoba Nela niż Nikola.. pewnie dlatego, że jak byłam w szpitalu z Bartkiem to dziewczyna dała na imię córce Nicola.. mała miała straszna kolkę i wszyscy powtarzali: Nikolka ma kolke i oczywiście mnóstwo rymowanek do tego układali.. a poza tym jest już sporo Nikolek..
giza my tez jeszcze bez imienia.. co do dziewczynki to nadal obstaję przy Marysi, ale chłopiec..hmm.. a Zolinka byłoby rewelacyjnie
weronikaa mnie się bardziej podoba Nela niż Nikola.. pewnie dlatego, że jak byłam w szpitalu z Bartkiem to dziewczyna dała na imię córce Nicola.. mała miała straszna kolkę i wszyscy powtarzali: Nikolka ma kolke i oczywiście mnóstwo rymowanek do tego układali.. a poza tym jest już sporo Nikolek..
giza my tez jeszcze bez imienia.. co do dziewczynki to nadal obstaję przy Marysi, ale chłopiec..hmm.. a Zolinka byłoby rewelacyjnie
mamma80
Entuzjast(k)a
Jak najbardziej-Zolinka ponad wszystko!!!!:-):-):-)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Giza - Bardzo ładnie Zolinka!
No i niezdrobnione imię to chyba Zolinia! Jak elegancko! Jak dla hrabianki!
Skaba - ja też uważam, że imię Nela jest dużo dużo ładniejsze od Nikoli (tym bardziej , że Nikola to mi się kojarzy z agencjami towarzyskimi jakoś )
No i niezdrobnione imię to chyba Zolinia! Jak elegancko! Jak dla hrabianki!
Skaba - ja też uważam, że imię Nela jest dużo dużo ładniejsze od Nikoli (tym bardziej , że Nikola to mi się kojarzy z agencjami towarzyskimi jakoś )
Dusia08
Marzec '08
Weronika- A ja nigdy bym dziecka nie nazwala Nicole (Nikola), nie jest brzydkie imie ale strasznie mnie denerwuje jak Polacy (tutaj w stanach) dopiero co przyjada z Polski i juz nie moga dac Polskiego imienia dla dziecka tylko kazda dziewczynka to Nicole. Strasznie nie lubie jak sie tak szybko umia zamerykanizowac. Nela wydaje mi sie ze jest ladniejsze i zadziej spotykane. Ale za to Weronika bardzo mi sie podoba, mam tak na drugie po mojej babci i zawsze muwilam do mamy ze mogla mi dac Weronika na pierwsze a aldona na drugie :-)
U nas nadal nie ma imienia. Nic mi sie nie podoba, a jak juz podoba to popularne... Narazie na liście są Krzysztof, Marek (przyczepiło mi się i nie chce odejść) i ostatnio Jacek, ale mąż protestuje. A tu godzina zero coraz bliżej i trzeba sie zdecydowac...
Marteczka23
Fan(ka)
Zolinka?Całkiem sympatycznie:-)
Pewnie,że Nela jest bardziej oryginalne i to zdrobnienie"Nikolka"(Niekolka)
Mi po głowie do tej pory chodzi ta Nina,ale mąż mnie straszy,że i tak on pójdzie zapisać,więc będzie Zuzia(a bez przerwy słyszę,że ktoś tak chce dać na imię dziecku).Ja zawsze byłam w klasie i w towarzystwie jedyną Martą i było mi z tym fajnie
Pewnie,że Nela jest bardziej oryginalne i to zdrobnienie"Nikolka"(Niekolka)
Mi po głowie do tej pory chodzi ta Nina,ale mąż mnie straszy,że i tak on pójdzie zapisać,więc będzie Zuzia(a bez przerwy słyszę,że ktoś tak chce dać na imię dziecku).Ja zawsze byłam w klasie i w towarzystwie jedyną Martą i było mi z tym fajnie
Marteczka - z tymi tatusiami to juz tak jest :-) Koleżanka jak była w ciąży z córcią to było mówione że ma być Oliwia - a on poszedł zapisać i jest ..... JULIA :-) No cóż jak kto woli ale się uśmiałam strasznie.
reklama