reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jakie badania do genetyka?

Cześć dziewczyny!🌸 Przepraszam, że zakładam nowy temat ale ciężko mi się odnaleźć w założonych już wątkach..
2 tygodnie temu poroniłam w 11tyg, brak akcji serduszka.
Dzisiaj miałam wizytę kontrolna i Pani ginekolog zasugerowała żeby szukac przyczyny u genetyka i u hematologa, nie wiem jak ugryźć temat.
Wykonać wcześniej przed wizytą u genetyka jakieś badania? Jakie? Żeby nie iść z "pustymi rękami ". Pomocy.. 🥹

reklama
Hematolog - w pierwszej kolejności badania w kierunku trombofilii, genetyk - kariotyp Twój i partnera. Z tymi badaniami będziesz wiedzieć czy jest potrzeba tych konsultacji :) wiele dziewczyn zamawiało pakiety bodajże z testdna i wszystko było sprawnie

Hematolog - w pierwszej kolejności badania w kierunku trombofilii, genetyk - kariotyp Twój i partnera. Z tymi badaniami będziesz wiedzieć czy jest potrzeba tych konsultacji :) wiele dziewczyn zamawiało pakiety bodajże z testdna i wszystko było sprawnie
Oo dziękuję bardzo za odpowiedź. Właśnie się zastanawiałam nad kariotypami tylko nie byłam pewna. 🫣

Ja bym poszła do genetyka najpierw . Może zleci w ramach NFZ. Te badania są drogie.
Chyba że finanse to nie problem.
To warto to zrobić, i sprawdzić tarczycę.
Wejdź na wątek poronienia tam ktoś nawet zdjęcia wrzucał jakie badania warto wykonać.
I bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.
Trzymaj się cieplutko.

Ja bym poszła do genetyka najpierw . Może zleci w ramach NFZ. Te badania są drogie.
Chyba że finanse to nie problem.
To warto to zrobić, i sprawdzić tarczycę.
Wejdź na wątek poronienia tam ktoś nawet zdjęcia wrzucał jakie badania warto wykonać.
I bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.
Trzymaj się cieplutko.
Dziękuję za odpowiedź. 💜 Na początku kwietnia mam umówioną wizytę u endokrynologa bo to pierwsze przyszło mi do głowy. Jestem typem niecierpliwym także szukam szukam jak nadgonić czas 🙈 Orientujesz się może czy idąc na wizytę prywatna do genetyka ma możliwość wystawić badania na nfz? 🤔

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry