reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

skaba - to daj mu na imię Piotr Bartosz :-D

ps. mój małżon ma na imię Piotruś, no więc mój stosunek do tego imienia już znasz :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
skaba mogę się z tobą podzielić moimi pomysłami na męskie imiona bo na początku to tylko w tych szukałam imienia dla mojego baby.a więc: też Filip,Igor,Oskar,Denis,Adrian. jak coś pomogłam to fajnie a jak nie no to trudno:-(

dziewczyny baaardzo dziękuję za podpowiedzi:-):-):-) przydaja się oj przydają:-)

wczoraj pytałam mojego synia jak nazwiemy dzidziusia, (podawałam mu po dwa imiona i pytałam, które ładniejsze) a zatem jego typy to Jaś i Marysia... te imiona w jego ustach brzmią po prostu cudnie:-):-) zresztą inne też:-D a najlepsze było jak podałam jakieś bardziej wymyslne imię (zapomniałam jakie), a mój synio: Mamo a cio to wogle znaczi?:-):-)

Skaba to imiona juz masz:-) barzdo łądne mi sie zawsze podobało marysia ale siostra mnie uprzedziła:sorry2::eek: i dała swojej:cool2:

No, więc u nas przez przypadek jednak będzie Antosia- kiedyś napomknęłam rodzince, że tak może damy na imię, o ile będzie dziewczynka- no i jak się "pipi" potwierdziła i zaczęłam wymyślać imiona, to mi powiedzieli, że mam sobie dać spokój, bo wszyscy już się przyzwyczaili do Tosi.
Nawet mój mężuś wczoraj stwierdził, że Antosia zostaje- a mieliśmy to jeszcze przedyskutować, jak przyleci do domu! No, więc będzie Antosia- ja zresztą też już się przyzwyczaiłam:-):-D

Telma mi tez sie bardzo podoba Antosia, ale moi mężczyźni chcą Zuzię jeśli bedzie dziewczynka:-)
Skaba Marysia sliczne imię:tak:

reklama
mnie też się Tosia baaaardzo podoba.... :-):-):-)
zastanawiam się tylko jak to jest z tym dopasowaniem do nazwiska... nazywam się Bielawska i w sumie wydawało mi się, że to nazwisko jest na tyle neutralne, że będzie pasowało do zdecydowanej większości imion... a tu moja szwagierka wygłosiła opinię, że to długie nazwisko i nie powinno się dawać do niego długiego imienia... hmmm.. a przecież ja sama mam długie imię:-) ale Maria Bielawska to chyba niezłe połączenie;-)

Do góry