reklama
jaspis
Fanka BB :)
ewa no ja właśnie tylko taką formę znam Antoni, a myślałam że może czegoś nie wiem i jest jeszcze inna oficjalna
Mi Franek i Antek baaaaaaardzo się podobają ale u nas bardzo dużo dzieci ma tak na imię i w niedalekiej rodzinie też i Antek jest i Franek więc d.....
Ładne te wasze dzieciaki imiona mają
Mi Franek i Antek baaaaaaardzo się podobają ale u nas bardzo dużo dzieci ma tak na imię i w niedalekiej rodzinie też i Antek jest i Franek więc d.....
Ładne te wasze dzieciaki imiona mają
mamusia synka
i córeczki
Ewa a ja własnie zauwazyłam ze jak sie mowi tak niezdrobniale : julian, Zofia to to jest takie dyscyplinujace, duzo mam tak robi ihihih
Mamusia, bo to tak brzmi poważnie
Ja do Franka najczęściej mówię: Franek, Franuś, Franulo, Frulik, Frumik, Frulo, Frumoszek
W przedszkolu do niego mówią Franio najczęściej
Jaspis, dziękuję Nam się też te imiona podobają
U nas nie ma w rodzinie dzieci z takimi imionami. I nie znam też żadnych Franków, Antków i Aniel, choć podobno tych pierwszych sporo jest teraz.
Ale u nas pod blokiem to królują raczej Dżesiki i Ksawiery
Ja do Franka najczęściej mówię: Franek, Franuś, Franulo, Frulik, Frumik, Frulo, Frumoszek
W przedszkolu do niego mówią Franio najczęściej
Jaspis, dziękuję Nam się też te imiona podobają
U nas nie ma w rodzinie dzieci z takimi imionami. I nie znam też żadnych Franków, Antków i Aniel, choć podobno tych pierwszych sporo jest teraz.
Ale u nas pod blokiem to królują raczej Dżesiki i Ksawiery
my do naszego Ignaca mówimy Ignac albo Ignacy i panie w przedszkolu też, bo nawet on sam tak się przedstawia. Ignaś to raczej mówią do niego ludzie, którzy widzą go po raz pierwszy, ale Ignacy jest w stanie takie osoby poprawić i powiedzieć , że on jest Ignacy, chociaż nie zawsze.
reklama
Juszka1988
Fanka BB :)
Jeśli będzie chłopiec to Tymoteusz a dziewczynka hm są 3 opcje Amanda,Lena,Carmen :-) Jednak ja najbardziej jestem za Amandą.