Aleksandretta
Moderator
secreto Ty poważnie tak uważasz? Musisz mieć jakieś naprawdę złe doświadczenia z ludźmi, bo o to, że Ty sama z natury jesteś wredną osobą nie ośmieliłabym się Ciebie posądzać Świat jest piękny, a ludzie świetni - przynajmniej Ci, których do tej pory spotkałam na swojej drodze Ja tam w każdym staram się widzieć coś dobrego i wiem z autopsji, że życzliwość, empatia i uśmiech wracają do nas ze zdwojoną siłą. Jeśli my będziemy dobrze odnosić się do innych i szanować ich wybory i poglądy (również te w kwestii imienia dla dziecka), to zadziała to również w drugą stronę. I nie jestem naiwna. Po prostu w moim przypadku to działa.
To jaki jest świat i ludzie w dużej mierze zależy od nas samych. "Traktuj innych tak, jak sama chciałabyś być traktowana, a jak nie wiesz, jak się zachować, to zachowaj się przyzwoicie" - to moja zasada. Polecam!
To jaki jest świat i ludzie w dużej mierze zależy od nas samych. "Traktuj innych tak, jak sama chciałabyś być traktowana, a jak nie wiesz, jak się zachować, to zachowaj się przyzwoicie" - to moja zasada. Polecam!