Czarownica3006
Fanka BB :)
Takie normalne, najbardziej takie LubieCzarownica widze mamy podobny gust - Mikołaj i Hania boskie!
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie normalne, najbardziej takie LubieCzarownica widze mamy podobny gust - Mikołaj i Hania boskie!
Mam koleżankę tutaj w de która dosłownie urodziła dwa dni temu. Urodziła Zośkę [emoji7], ma już też Hanie i Karoline.Ja chciałabym Stanisława, po moim dziadku, chociaż tak od początku nazywałam mojego Aniołka, któremu przestało bić serduszko... nie wiem więc czy mogłabym się przemóc i nazwać tak inne dzieciątko. Zwłaszcza, że mieliśmy już Stasia rejestrować w USC, więc byłam dość zżyta z tym imieniem i poprzednią ciążą. Podoba mi się też Franciszek i Zofia. W ogóle to kocham takie typowo polskie imiona Uważam, że są piękne i ponadczasowe, bo nawet w pracy obserwuję jak wracają systematycznie do łask niegdyś zapomniane imiona
Aniu ciężko ci będzie przemóc się, tym bardziej że Stas był, istniał i w twojej pamięci i sercu zawsze będzie figurował jako Staś, twój syn. Dwóch synów o imieniu Staś byś pewnie nie miała coo a oo pierwszym nigdy nie zapomnisz .Ja chciałabym Stanisława, po moim dziadku, chociaż tak od początku nazywałam mojego Aniołka, któremu przestało bić serduszko... nie wiem więc czy mogłabym się przemóc i nazwać tak inne dzieciątko. Zwłaszcza, że mieliśmy już Stasia rejestrować w USC, więc byłam dość zżyta z tym imieniem i poprzednią ciążą. Podoba mi się też Franciszek i Zofia. W ogóle to kocham takie typowo polskie imiona Uważam, że są piękne i ponadczasowe, bo nawet w pracy obserwuję jak wracają systematycznie do łask niegdyś zapomniane imiona
O to.będą dwa Mikołaje jakby tak wypadły nam chłopakiChłopiec Mikołaj, dziewczynka Joanna, Alicja, Hanna lub Nina
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
A może wypadnie wam w Mikołajki? W sumie nie wiem, czy to fajnie mieć imieniny/urodziny w jakieś święto, to wtedy schodzi na dalszy plan.O to.będą dwa Mikołaje jakby tak wypadły nam chłopaki
Imiona w moim typie. Nawet znajdują się tu dwa z mojej listy, którą robiłam wybierając imię dla Bazylego. Tytus ma syn koleżanki z października, więc jak dla mnie już odpada, bo nie mogłabym jej tego zrobić (ona też lubi oryginalne imiona)Co myslicie o takich imionach: Dionizy Modest Onufry Ludwik Longin Tytus Zawisza?
Ja bym nie chciała i tak jak przy bazylim trzymałam kciuki, żeby mi się nie urodził we wszystkich świętych, tak teraz będę trzymała kciuki, żeby się nie urodziło maleństo w Mikołaja. No ale syn sąsiadów jest akurat z 6 grudnia i nie słyszałam, żeby narzekali.A może wypadnie wam w Mikołajki? W sumie nie wiem, czy to fajnie mieć imieniny/urodziny w jakieś święto, to wtedy schodzi na dalszy plan.
My wyszlismy od lekarza po pierwszym usg i mój przyszły mąż wsiada do samochodu i mow: a co powiesz na Mikołaja? A ja mówię : ladne. No i decyzja podjęta., jak będzie chłopak to będzie Mikołaj. Duma tatusia juz rozpiera,że wymyślił imię synkowi a dopiero później wpadliśmy na to,że imię idealnie zgra się z miesiącem urodzin ale jednak liczę na córkę. .... [emoji1]wiecie co też myślałam o Mikołaju bo tak jakoś mi się skojarzyło od razu z grudniem hihi