reklama
Ja tez jestem tego zdania.Michelle ladnie i Michalina jako zdrobnienie polskie bardzo milo brzmi.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Nawet bardziej do mnie przemawia niz kiara.ale to tylko moje zdanie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Moje teżJa tez jestem tego zdania.
K
Krasnal77
Gość
Ja tez jestem tego zdania.
A mi sie kiara dobrze kojarzy, bo Bonobo ma fajna piosenke pod tym tytułem)
Mi sie bardzo imię Emma podoba- szkoda, ze nie ma polskiego odpowiednika
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Em, Emi, Emilka? Em brzmi super jak z Jemsa Bonda!Mi sie bardzo imię Emma podoba- szkoda, ze nie ma polskiego odpowiednika
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Saranta
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny!! Mnie się też Michelle bardziej zaczelo podobac niż Chiara! Az nie moge w to uwierzyc, bo przeciez przez ostatnie 11 lat Chiara było moją obsesją!
Najgorsze jest to, że mąż, któremu się to imię nie podobalo, chce teraz Chiarę (a raczej woli ją od MIchelle), kiedy ja do dzidziucha już Michasiu mówię
A juz myślalam, że imię jest pewne, a on znowu NIE, bo on chce, aby imie sie konczylo na "A".
Nie damy Michalina bo bedą czytać MISZALINA Nie ma opcji.
Dla mnie mała dopóki w brzuchu pozostanie Michasią, chyba że jak się urodzi i nie będzie to pasowac, to wtedy trzeba będzie zmienic
A EMMA chyba we wszystkich krajach Europy na 1 miejscu nadawalności, ładne imię, ale poczekajmy kilka lat, a będziemy miały go dość Przynajmniej u mnie zaczyna być co raz bardziej słyszane na ulicach...
buziaki!!
Najgorsze jest to, że mąż, któremu się to imię nie podobalo, chce teraz Chiarę (a raczej woli ją od MIchelle), kiedy ja do dzidziucha już Michasiu mówię
A juz myślalam, że imię jest pewne, a on znowu NIE, bo on chce, aby imie sie konczylo na "A".
Nie damy Michalina bo bedą czytać MISZALINA Nie ma opcji.
Dla mnie mała dopóki w brzuchu pozostanie Michasią, chyba że jak się urodzi i nie będzie to pasowac, to wtedy trzeba będzie zmienic
A EMMA chyba we wszystkich krajach Europy na 1 miejscu nadawalności, ładne imię, ale poczekajmy kilka lat, a będziemy miały go dość Przynajmniej u mnie zaczyna być co raz bardziej słyszane na ulicach...
buziaki!!
Saranta
Powiedzmy tak: najważniejsze zdrowe i aby przyszło na świat o czasie, o to błagam los.
Czuję się fatalnie więc w głowie mam tylko to aby donosić chociaż do 7 miesiąca.
Czy ja dobrze pamiętam, że u Ciebie Rozalka będzie?
Pozdrawiam ze słonecznej dziś Brukseli!! [/QUOTE]
reklama
aneta_ck
[/QUOTE]Powiedzmy tak: najważniejsze zdrowe i aby przyszło na świat o czasie, o to błagam los.
Czuję się fatalnie więc w głowie mam tylko to aby donosić chociaż do 7 miesiąca.
Czy ja dobrze pamiętam, że u Ciebie Rozalka będzie?
Pozdrawiam ze słonecznej dziś Brukseli!!
Rozalka Róża Rosalie jak zwał tak zwał każdy mówi inaczej tez zyje tylko tym zeby jak najdluzej donosic bo na początku niewielkie szanse nam dawali a dzis jestesmy juz w 26 tyg