MyDream
Fanka BB :)
Te imiona byly na mojej liscie i jeszcze Bruno Mega mi sie podobaja!Koleżanka ma synka Borysa. A kolejna nazwała Hugo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te imiona byly na mojej liscie i jeszcze Bruno Mega mi sie podobaja!Koleżanka ma synka Borysa. A kolejna nazwała Hugo.
A co sie M podoba?No i mój M. się nie zgodził na Korneliusza, szukamy dalej
Majka [emoji6]@elifit na dziewczynke Mania, Marysia .
Jedna Marysia, ktora znam jest w moim wieku i w szkole zawsze na nia Marys, Marysia, Mania wolali.
Druga to siostra mojej babci i dla mnie to cale zycie byla ciocia Marysia, ale obce osoby sie do niej zwracaja Pani Mario lub Pani Marysiu. To jest tak ciepla osoba, ze az ciezko per Mario sie do niej zwracac[emoji14]
Lila tez slicznie, sama myslalam o tym imieniu gdyby u nas byla dziewczynka. Znam tylko jedna Lile i jest przesympatyczna i kochana. Takie delikatne i dziewczece imie wg mnie
Lena mi sie osobiscie nie podoba, raz ze na facebooku co drugie dziecko znajomych to Lenki a dwa naprawde zle mi sie to imie kojarzy.
No my bedziemy mieli Szymusia [emoji6]Daarikaa@ Szymek fajne!! I chyba niezbyt popularne teraz, Radek osobiście mi się podoba, tak jak Przemek Typowo polskie imiona! Jeśli chodzi o Marcela to moim zdaniem zbyt popularny się zrobił ... tak samo jak Tymek, Franek , Lena, Liliana i nadal Julia. Chyba, że popularność Ci nie przeszkadza ;-)
Maria moim zdaniem ma tyle zdrobnień, że można śmiało : Marysieńka, Marianka, Marynia, Marynka,
Marysia, Marylka, Mania, Maniusia,
Mąż natomiast zapodał dzisiaj: ELIZĘ... I tak codziennie coś nowego i ciągle to nie to
Bo to zalezy gdzie. U nas we wsi jest Szymonow jak na lekarstwo z czego ja nie znam zadnego a maz ma w pracy jednego Szymona i to nie z Osieka. Dziewczynki w przedszkolu tez zadnego Szymona nie maja.No to mnie zagięłaś A myślałam, że oryginalne
Nataniel i Alan [emoji6]Do Nataniela pasuje mi: Błażej, Emilian, Gustaw, Hieronim, Ignacy, Jacenty, Kajetan, Kasjan, Korneliusz, Rajmund, Teodor, Zachariasz,
Moi znajomi mają Ksawerego
Hehe.. no widzę, że nie tylko ja jeszcze imienia nie wybrałam :-) Gratulacje, dla tych co im się udało znależć to jedno jedyne U nas nadal kołomyja!! Codziennie cos mi do głowy wpada a po kilku dniach mi się nie podoba.
Podczytuję fora i to nasze na babyboom i nie mam natchnienia... hihi.
Mąż dzisiaj znów podpowiedział: Noelia i Elena?
Co sądzicie? Lepsze niż Chiara (Kiara), Louisa czy Patricia ?
Tak sobie myślę, że jakby w PL mieszkała i nazwisko polskie dziecko by mieć miało, to bym już dawno coś wybrała, choćby Joanna, ale tu u nas to nie do odczytania by to było Nawet i na Magdalenę bym się zgodziła, ale u nas to się czyta MAHDALENA... no tak, to ja dziękuję ;S
Pozdrawiam!!