Paulinaa
Mama Adasia '2010
U Nas też będzie jednak Adaś:-) bo ostatnio nam się Kubuś w rodzinie urodził
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja wam zazdroszczę U mnie dalej bez zmian czyli żadnych konkretów
Ogłoś konkurs.:-)Ale ja wam zazdroszczę U mnie dalej bez zmian czyli żadnych konkretów
Black, u nas konsekwentny jest tylko mój synek. Mi się marzy Pola lub Maja, ale syn mówi: to Agatka ma być! I chyba nie mam wyjścia.;-)
A myślałam, że tylko u mnie kręcą nosem na to imie.. od jakichś 5 miesięcy wszyscy w rodzinie wiedzą, że noszę w brzuchu Zuzię, wszyscy już ją nawet tak nazywają.. a ostatnio się dwie ciocie zbuntowały i stwierdziły, że Zuzia to tak pospolicie.. i żebym tak dziecka nie nazywała tak mnie nastawiły, że sama zaczęłam mieć wątpliwościZuzi co prawda żadnej w rodzinie nie ma, ale też co chwilę ktoś kręci nosem ... że popularne, że znają głupie Zuzki, że są ładniejsze imiona ... rodzinie nie dogodzisz