reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

U nas imię wybrane dla dziewczynki jeszcze zanim w ciąże zaszłam, ale rodzince nie chcemy mówić, aż się urodzi, nie wiem poco im to wiedziec już - więc wymyślają jej imiona sami - no i sobie wymyślili, że Zosia będzie i ciągle jak dzwonię do rodziców to pytają jak Zosia :-D pokręciło ich - Michasia będzie i jak mi będa mówic inaczej to nie będe przyjeżdżać:-p

reklama
Ogłoś konkurs.:-)

Ja chyba też ogłosze konkurs:-D Z imion jakie mi się podobają, to mojemu mężowi nic nie pasuje:sorry2: On chce Juliusz Alekasander- ale jak dla mnie to troche zapowaznie. Ewentualnie moge się zgodzić na Juliana, w koncu takie same zdrobnienie jak od Juliusza- Julek. Ale też za bardzo mi to nie podchodzi. Co o tym myślicie? A Olek to mi się kojarzy ze starym facetem:shocked2:

Juliusz orginalne imie!
mi sie Aleksander bardzo podoba jest takie dostojne i meskie, a zdrobnienie nie musi byc Olek moze byc Alek, Alus (tak wolamy wlasnie na szwagra)

A wszystko zaczęło się od tego, że kolega mojego męża nazwał syna Mieszko i tak o słynnych ludziach rozmawialiśmy.
W pewnym momencie mój mąż stwierdził, że będzie Napoleon. A ja na to, że się nie zgadzam - wole Juliusza Cezara.:rofl2::rofl2::rofl2:No i tak sobie palnęłam, a on się do tego Juliusza przyczepił:rofl2::rofl2::rofl2: Udało mi się jedynie odwieść go od Cezara:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
:rofl2: Karoli, to się zmówiłaś z moim mężem:rofl2::rofl2::rofl2:

Już sobie wyobrażam go w szkole:-D:-D:-D mam nadzieje, że nie doprowadzi do upadku szkoły, tak jak słynny J.C.- Rzymu:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Andzia, o Cezarym to nikt nie musi wiedziec;-), to jako drugie imie:-);-)
ale Juliusz to super imie, i szczerze naprawde bardzo mi sie podoba.
W wersji wloskiej tez bardzo mi sie podoba (Giuliano) i nawet myslalam, zeby tak dac mojemu synkowi na imie.

reklama
Do góry