A
Asiowo
Gość
Ja tez planuje 2 imiona po nas czyli rodzicach
Bedzie Agata Joanna, albo Jan Paweł;-)
Bedzie Agata Joanna, albo Jan Paweł;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale z bierzmowania nie jest urzędowe, więc w papierach nigdzie go nie ma;-)A szkoda bo bylabym Agnieszka JuliaA z bierzmowania imion nie macie? Ja mam trzy imiona w sumie
Ja tez z bierzmowania mam Honorataheh dobrze ze z bierzmowania nie jest nigdzie zapisane bo ja na bierzmowaniu dla jaj wziełam sobie imię uwaga.....HONORATA
ja dla mojej młodej planuje Violetta a na drugie chyba Julia (moj brat takie wymyslil i sie obrazil ze nie chce tak dziecka nazwać-ma 13 lat wiec mu wybaczam;-) dlatego młoda dostanie tak na drugie).
a dla chłopaka nie mamy...wierzymy ze to bedzie córcia;-)
Mój synek będzie się nazywał Adam Vincenty :-) Vincenty po moim dziadku, a córcia miała być Hanna Aleksandra Aleksandra po babci męża...
A moje imiona to Emilia Paulina Maria Maria po babci ;-)
Adasia chce mąż Ja bym wolała Krzysia albo Filipka albo Wojtusia, ale niech już będzie Adaś Byleby został Vincenty na drugie, bo to dla mnie bardzo ważne...