labamba23
podwójna mama
:-d:-d:-dna wesoło dodam:-) tekst który często słyszę przez okno.
a-f-r-o-d-y-t-a bierz ż-y-t-o-m-i-ra i na obiad w tej chwili!!!
to dopiero kompozycja:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-d:-d:-dna wesoło dodam:-) tekst który często słyszę przez okno.
Na wesoło dodam:-) tekst który często słyszę przez okno.
A-F-R-O-D-Y-T-A bierz Ż-Y-T-O-M-I-RA i na obiad w tej chwili!!!
To dopiero kompozycja:-)
na wesoło dodam:-) tekst który często słyszę przez okno.
No i nadal się upierasz przy tym, że cię atakuję - a to nieprawda - nieładniea jednak atakujesz i nawet z uśmiechem tego nie piszesz tylko z wykrzyknikami czyli ze złościąja z uśmiechem napisałam że Maks to popularne imie dla psa bo tak jest a ty z krzykiem
ja nie mam problemu do tego że duzo kobitek tu się imie Alan nie podona nawet napisały jedne że na 100% wola to a nie Alan i ja zrobiłam problem wogóle;-)a dlaczego mam robić problem przeciez to mi się musi podobać bo wkońcu to moje dziecko
:-)zakonczmy lepiej tą dyskusje bo nie będzie prowadzić do dobrego
![]()
Na wesoło dodam:-) tekst który często słyszę przez okno.
A-F-R-O-D-Y-T-A bierz Ż-Y-T-O-M-I-RA i na obiad w tej chwili!!!
To dopiero kompozycja:-)
A Maks tak na imie ma mojego sąsiada piesmoja ciocia także co mi tylko i wyłącznie to imie pasuje do psa
![]()
Tak to już jest, że mamy różne gusta:-) Rozbawiłaś mnie tym ostatnim zdaniem. Ja nie lubię imion typu Jessica, Vanessa itd, kojarzy mi się to z polonią amerykańska i to tą częścią mówiącą "u nas w Ameryka". Ja wybierając imię zawsze wyobrażam sobie zarówno dziecko jak i dorosłego. No i tak na przykład wezmy imię Maja, dla dziecka super ale juz kobieta z pozycja, np pani poseł Maja, bądz babcia Maja dla mnie kicha
Moja chrześnica ma na imię Maja, nie zabierałam głosu w wyborze
U nas bez zmian Nina lub Gabriela. Dla chłopca podoba mi się Radek