ania98765
Fanka BB :)
A ja wam powiem kobietki, że u nas to często psy też wabią się Maks lub Kuba. Szczerze mówiąc, ja to miałam zawsze w nosie czy to imię ludzkie czy nie, no bo w sumie co mi do tego jak kto nazywa swojego psa. Powiem Wam też, że ja mam psa z ludzkim imieniem, wabi się Bartek (ale tak szczerze, to było 13 lat temu i jakoś nie myślałam o tym czy to ludzkie imię czy psie, bo sama mialam tylko 8 lat) mój drugi pies już wabi się Misiek, już nie chciałam dawać ludzkiego imienia).
A jeśli chodzi o imię dla dziecka to u nas nie ma ani jednej Nadii, dlatego tak mi się podoba, byłaby oryginalna, no jeszcze bierzemy pod uwagę Nikolę, znam tylko jedną dziewczynkę o tym imieniu. A chłopak to na razie ten Ksawery, ale z tym to musimy jeszcze się zastanowić.
A jeśli chodzi o imię dla dziecka to u nas nie ma ani jednej Nadii, dlatego tak mi się podoba, byłaby oryginalna, no jeszcze bierzemy pod uwagę Nikolę, znam tylko jedną dziewczynkę o tym imieniu. A chłopak to na razie ten Ksawery, ale z tym to musimy jeszcze się zastanowić.