reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

reklama
co prawda lekarz powiedział, że na 80% będzie dziewczynka, ale zdaję sobie sprawę z tego, że to może się jeszcze 1000 razy zmienić :happy:
jeśli jednak się sprawdzi to bardzo chciałabym, aby miała na imię Natalia - po mojej Babci
dla chłopczyka podoba mi się (jak na razie) Franek :happy:

co prawda lekarz powiedział, że na 80% będzie dziewczynka, ale zdaję sobie sprawę z tego, że to może się jeszcze 1000 razy zmienić :happy:
jeśli jednak się sprawdzi to bardzo chciałabym, aby miała na imię Natalia - po mojej Babci
dla chłopczyka podoba mi się (jak na razie) Franek :happy:

hmm a nie boisz się że dziecko z takim imieniem będzie za bardzo odstawać :eek:wiesz teraz te imiona to już nie na czasie i wogóle takie dziadkowe imie:sorry:hmm nie wiem ale ja jakoś niewyobrażam sobie aby mój synek miał na imie Franek Zygmunt czy Czesław itp.:sorry:

A mi się wydaje ze teraz Franków jest sporo co rusz w piaskownicy słyszę
Franek, Franeczek, Franio ;-):tak:

No niby tak(chociaz ja jeszcze nie słyszałam)ale jednak wiecie to jest imie takie hmm...no wiecie mój dziadek ma tak na imie :sorry:bardziej wole imiona na czasie teraz jest tyle takich ślicznych imion co ja bym wolałabym nazwać z tych na czasie imion:sorry:

Ja jak wiedziałam , że jestem w ciąży a już byłam to się śmiałam że Marcel idzie:-) także chyba już tak zostanie:-D Chyba że się okaże że Marcel nie ma nic między nóżkami:-D wtedy nie wiem:) Narazie jest Roma ale to chyba dziesiąte już imię z kolei:-)

PS Franek też mi się podoba:tak:

hmm a nie boisz się że dziecko z takim imieniem będzie za bardzo odstawać :eek:wiesz teraz te imiona to już nie na czasie i wogóle takie dziadkowe imie:sorry:hmm nie wiem ale ja jakoś niewyobrażam sobie aby mój synek miał na imie Franek Zygmunt czy Czesław itp.:sorry:

nie, nie chciałabym, aby dziecko miało później do mnie pretensje o imię - dlatego to jeszcze nie postanowione :happy: z pewnością wybiorę w efekcie jak najlepsze i najbardziej neutralne pod względem ewentualnych wyśmiewanek przez dzieci, np. w piaskownicy :happy:

mam po prostu głęboką nadzieję, że to będzie dziewczynka, Natalka :happy:

Ja także chce dziewczynke i już planuje kupić ciuszki i mówie ze dla Nadii trzeba pokupowac a M tak tak chyba ze będzie Alanek(bo mi mówi że ma takie przeczucie):-D

CAROLINE mam nadzieje że nie uraziłam cię moim pytaniem:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja także chce dziewczynke i już planuje kupić ciuszki i mówie ze dla Nadii trzeba pokupowac a M tak tak chyba ze będzie Alanek(bo mi mówi że ma takie przeczucie):-D

CAROLINE mam nadzieje że nie uraziłam cię moim pytaniem:sorry:

Ja też poszłabym już na zakupy, ale jeszcze wstrzymam się - przynajmniej do kolejnego USG, na którym będzie już więcej widać :-)

Oczywiście, że mnie nie uraziłaś :-) Każdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania i musimy to szanować - na tym polega tolerancja :happy:

Specjalne pozdrowionka dla Ciebie, Patrysia :-)

reklama
Do góry