Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Męczyliśmy go z Adasiem aż stwierdził, że może byćMujer- też mi się podoba Helenka jak Ci się udało męża przekonać ?
Mnie się też Zoja podoba, a Mąż, że mu się z psem kojarzy. No ja starałam się, aby nie było zbyt popularne.Strasznie trudny ten wybór imienia jak myślałam że noszę chłopca to żadne męskie imię mi się nie podobało a damskich miałam z 10 a teraz jak wiem że dziewczynka to jest problem bo jednak już sama nie wiem Chciałam Zoję ale mojemu M się nie podoba bo kojarzy się z Ziają. Myślałam jeszcze o Lenie lub Zuzi ale to teraz jedne z najpopularniejszych imion :/ Decyzja na całe życie nie jest prosta
Zdecydowanie się zgadzam . Lepiej móc zdrobnić w razie potrzeby niż nie móc tego zrobić, albo mówić obligatoryjnie zdrobniale. Zawsze mi dziwnie brzmi "Pani Polu" albo "Pani Tosiu" do obcej osoby...ale to oczywiście kwestia indywidualna.Polecam Apolonię [emoji16] można mówić Pola [emoji6]