M
me185149
Gość
A czy wybierając imię czytacie sobie z ciekawości znaczenie imienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy wybierając imię czytacie sobie z ciekawości znaczenie imienia?
Czytam ale wszystko z przymrużeniem oka bo u mnie się sprawdza pół na półA czy wybierając imię czytacie sobie z ciekawości znaczenie imienia?
Piękne imię też się nad nim zastanawiam i jeszcze mi Hania chodzi po głowie.My na moją lokatorkę mówimy Tośka/Tosia (tak tez zapiszemy w akcie urodzenia, bo Antoniną nikt nie będzie jej nazywał) a czy tak zostanie to wyjdzie w praniu.
Ogólnie też już wybrałam imię dla syna. Ale biorę pod uwagę to co mi kolezanka powiedziała. Że nazwała córkę Hania i wszyscy tak mówiłi. A jak tylko wzięła ją w ramiona widziała w niej Michalinę. Rodzina stwierdziła że wymyśla, że już ustalone Hania, będzie się myliło i niech nie zmienia.