reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych maluszków

reklama
Tak polaka, a mimo wszystko tym razem chciał tutejsze imię. Jest w tym imieniu zakochany ale otwarty na inne propozycje wiec narazie jest Sofia a co będzie za jakiś czas to się okaże:)
Aha. Bo jakby był obcokrajowcem to łatwiej wytłumaczyć. No nic, macie zagwozdke ;) wcale się nie dziwię bo my też niezdecydowani. Dobrze że dużo czasu zostało ;)

No niestety wybór imienia jest na cale życie, nie to co wózek czy ubranka:p ale ja prawie polowe życia spedzilam za granicą i tu planuje dalsze życie całej naszej rodziny wiec moze nie będę sie przejmować komentarzami z polski, hormony buzują póki co dlatego każda uwaga o głupi szczegół czy to o imię czy co innego strasznie jest przeżywana:p

U nas ciagle negocjacje, wiadomo ze chłopiec ale nie możemy nic znaleźć co nam sie wspólnie podoba a jeszcze dochodzi córka (10 lat) która tez ma swoje zdanie i ona najbardziej chce decydować :)))) po kilku eliminacjach zostali nam: Wiktor, Leon, Antek, Michał, Maciek i Nikodem. Ten Nikodem to akurat mojego męża pomysł i jakoś chce mu go wybić ale cos sie uparł i nie jest lekko. Mnie najbardziej sie podoba Michał (ma imieniny w moje urodziny ;-) ) i Maciek i kombinuję jak tu na swoim postawić.
Ale ten Tymek tez mi teraz po głowie zaczął chodzić ;-)

Tymków teraz chyba duzo. Jak rodzilam 1.5 roku temu to na sali pooperacyjnej lezalo nas 9 i bylo 4 Tymkow :)

reklama
Do góry